Μελάνια Τραμπ: Καταδικάζω απολύτως τη βία στο Καπιτώλιο

Μοιραστειτε το

Απογοητευμένη και αποκαρδιωμένη για τα πρωτοφανή γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας στο Καπιτώλιο από οπαδούς της συζύγου της, δηλώνει η Μελάνια Τραμπ σε κείμενό της που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Associated Pres, επιτίθεται  σε εκείνους που όπως λέει χρησιμοποίησαν το τραγικό γεγονός για να διαδώσουν «αισχρά κουτσομπολιά, αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς και παραπλανητικές κατηγορίες» για την ίδια. Η πρώτη κυρία δεν ανέφερε σε ποια πρόσωπα αναφέρεται.

«Αυτή η περίοδος είναι αποκλειστικά για την επούλωση των πληγών της χώρας και των πολιτών της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για προσωπικό όφελος» τονίζει η Μελάνια Τραμπ.

«Το Έθνος μας πρέπει να επουλώσει τις πληγές του με τάξη. Καταδικάζω απολύτως τη βία στο Καπιτώλιο, η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή», προσθέτει.

«Το βρίσκω ντροπιαστικό που γύρω από αυτά τα τραγικά γεγονότα υπήρξαν αλαζονικά κουτσομπολιά, αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς παραπλανητικές κατηγορίες για μένα – από ανθρώπους που θέλουν να είναι μέσα σε όλα και να έχουν ατζέντα. Δεν πρέπει σε μία τέτοια στιγμή να χρησιμοποιείται για προσωπικό κέρδος», πρόσθεσε.

«Ως Αμερικανίδα, είμαι περήφανη για την ελευθερία μας να εκφράζουμε τις απόψεις μας χωρίς δίωξη. Είναι ένα από τα πρωταρχικά ιδανικά στα οποία βασίζεται η Αμερική. Πολλοί έχουν κάνει θυσίες για να προστατεύσουν αυτό το δικαίωμα. Έχοντας αυτό κατά νου, θα ήθελα να καλέσω τους πολίτες αυτής της χώρας να αφιερώσουν λίγο χρόνο, να σταματήσουν και να δουν τα πράγματα από όλες τις απόψεις.

Προτρέπω τους ανθρώπους να σταματήσουν τη βία, να μην κάνουν ποτέ υποθέσεις με βάση το χρώμα του δέρματος ενός ατόμου ή να χρησιμοποιήσουν διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες ως βάση για επιθετικότητα και κακία», τονίζει.

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή στην ζωή μου να είμαι η Πρώτη Κυρία της χώρας, Θέλω να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των Αμερικανών που υποστήριξαν τον σύζυγό μου κι εμένα τα τελευταία 4 χρόνια και έδειξαν τι σημαίνει αμερικανικό πνεύμα. Είμαι ευγνώμων σε όλους σας που με αφήσατε να σας υπηρετήσω σε τομείς που αγαπώ».

naftemporiki.gr

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...