Μειωμένος ΦΠΑ: Για ποια νησιά ισχύει και το επόμενο 6μηνο

Μοιραστειτε το

Η παράταση των μειωμένων συντελεστών για ακόμα ένα εξάμηνο κρίθηκε επιβεβλημένη για να στηριχθεί η τοπική οικονομία σε αυτά τα νησιά που έχουν πληγεί από το μεταναστευτικό.

Παρατείνεται η ισχύς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ σε Κω, Λέρο, Λέσβο, Σάμο και Χίο έως τις 30 Ιουνίου 2021, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη και του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Η απόφαση περιλαμβάνει τη μείωση κατά 30% των συντελεστών ΦΠΑ για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που προβλέπονται στις διατάξεις των παρ. 4 και 5 του άρθρου 21 του ν. 2859/2000 (Κώδικας ΦΠΑ).
Η παράταση των μειωμένων συντελεστών για ακόμα ένα εξάμηνο κρίθηκε επιβεβλημένη για να στηριχθεί η τοπική οικονομία σε αυτά τα νσιά, που σηκώνουν το ηβάρος της διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος.

Εφορία: “Βρέχει” πρόστιμα για επιχειρήσεις-ελεύθερους επαγγελματίες-Ποιους αφοράΠως μπορείτε να ψωνίσετε από τα Καυκάς, IKEA, Leroy Merlin, Plaisio, Media Markt, PublicΜασούτης: Μπόνους στους εργαζομένους της αλυσίδας
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...