Μεγαλώνει το ρήγμα ανάμεσα στο ζευγάρι Μπακογιάννη-Κούβελου λόγω «αδειάσματος»! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Άγρια ενδοοικογενειακή κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην οικογένεια Μητσοτάκη, καθώς μετά το διπλό «άδειασμα» της Ντόρας Μπακογιάννη στην κυβέρνηση, τόσο για το φιάσκο με τις μάσκες, τόσο για το νομοσχέδιο Αυγενάκη, σειρά πήρε ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος καταφέρθηκε με σκληρά λόγια εναντίον της νομοθετικής πρωτοβουλίας του υφυπουργού Αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας μίλησε, μέσω δήλωσής του, για αντισυνταγματικό νομοσχέδιο, καταγγέλλοντας την καταπάτηση όχι μόνο του Συντάγματος, αλλά και του Αστικού Κώδικα, του Ολυμπιακού Χάρτη και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Βεβαίως, η πλήρης αντίθεσή του με το νομοσχέδιο που εισηγείται ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι γνωστή από τις αρχές Αυγούστου, καθώς λίγες ημέρες μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου στη δημόσια διαβούλευση, ο κ. Κούβελος με επιστολή του προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το χαρακτήρισε ως αντισυνταγματικό, τονίζοντας πως πρόκειται για ωμή παραβίαση του αυτοδιοίκητου.

Ο Ισίδωρος Κούβελος πήρε τη σκυτάλη από τη σύζυγό του, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία από το πλέον επίσημο βήμα της Βουλής, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Λευτέρη Αυγενάκη, καταγγέλλοντας πως θα υπάρξει πρόβλημα με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, σε σχέση με την αναδρομικότητα του περιορισμού των θητειών, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι η ρύθμιση θα «πέσει» στα δικαστήρια.

Το «χαστούκι» της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου στον «γαλάζιο» υφυπουργό, αποδεικνύει περίτρανα το ρήγμα που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και για όσους σπεύσουν να μιλήσουν για μεμονωμένο περιστατικό ή για βεντέτα Μπακογιάννη – Αυγενάκη, αρκούν πρόσφατες δηλώσεις της βουλευτού και πρώην υπουργού της ΝΔ, περί «παταγωδους αποτυχίας» με τις μάσκες στα σχολεία για να αποδείξουν ότι η δυσαρέσκεια στρέφεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βεβαίως, οι όχι και τόσο καλές σχέσες ανάμεσα στα δύο αδέλφια είναι γνωστές τοις πασι, ωστόσο τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο, με πολλούς να σχολιάζουν πως πλέον η βουλευτής είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί…

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα