Μεγάλος Περίπατος: «Ποιος θα κινήσει τις διαδικασίες για κακοδιαχείριση δημόσιου χρήματος;»

Μοιραστειτε το

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΜέΡΑ25 μετά  την ουσιαστική παραδοχή του δημάρχου Αθηναίων ότι ο λεγόμενος «Μεγάλος Περίπατος» απέτυχε, καθώς όπως είπε ο Κώστας Μπακογιάννης, το έργο «βγήκε και δεν βγήκε».

Να θυμίσουμε ότι το έργο προχώρησε χωρίς τις κατάλληλες μελέτες και τη σωστή προετοιμασία, στοίχισε τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ και προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας, ενώ προχώρησε με απευθείας αναθέσεις, με πρόσχημα την πανδημία του κορονοϊού.

Στην ανακοίνωσή του, ο ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, σημειώνει ότι «το νέο επεισόδιο της ελληνικής σειράς “Δυναστεία”, συνάντησε τη μοίρα που ανέκαθεν τον περίμενε: την αποτυχία. Με λεφτά των φορολογουμένων, πάντα».

«Ο δήμαρχος Αθηναίων και εξέχον μέλος της Δυναστείας Κώστας Μπακογιάννης, σημείωσε πως ο Μεγάλος Περίπατος “βγήκε και δεν βγήκε”, κατατρομοκρατώντας τους πολίτες με την προσθήκη “πάμε για κάτι καινούργιο”, καθ’ ότι μετά το ξήλωμα του Μεγάλου Περιπάτου “θα γίνει μια νέα διαμόρφωση ολόκληρης της Πανεπιστημίου”, με τον λογαριασμό των ζαρντινιέρων πολυτελείας να στέλνεται στους πολίτες».

Το μείζον, βέβαια, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΜέΡΑ25 «είναι το ποιος θα κινήσει τις διαδικασίες ελέγχου για κακοδιαχείριση δημοσίου χρήματος, και δη μεγάλης εμβέλειας. Αλλά το αίμα νερό δε γίνεται…»

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...