Μείναμε ακάλυπτοι στου Καλυφτάκη! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Για να είμαστε σοβαροί και χωρίς κομματική εμπάθεια ή οποιοδήποτε άλλο ταπεινό και φθηνό συναίσθημα.

Είμαστε μια χώρα μικρή αλλά με τεράστιο «brand name», που λένε και οι νεότεροι. Έχουμε, δηλαδή, ένα όνομα βαρύ και πολυακουσμένο. Αν πεις «Ελλάδα» σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, θα βρεις ανταπόκριση σε όποιον, έστω και μέτρια, μορφωμένο άνθρωπο αποταθείς.

Είμαστε, παράλληλα, μια χώρα που της έλαχε να συνορεύει με ό,τι χειρότερο υπάρχει σήμερα στην περιοχή (Τουρκία). Με μια χώρα απελέκητη, άγρια, με ηγέτες που την κατευθύνουν συνεχώς με το καπίστρι και το μαστίγιο και την ταΐζουν σανό και κούφιο εθνικισμό.

Με ένα περίεργο σύνολο φυλών, που έχει μάθει να αρπάζει και να σφάζει, να πολιορκεί και να κατακτά και να απολαμβάνει εδάφη, δημιουργήματα για τα οποία ο μόνος κόπος που κατέβαλε προκειμένου να τα αποκτήσει είναι οι σφαγές και οι μάχες.

Και καλό θα είναι να μην πιστεύουμε και πολύ εκείνους που μας λένε ότι έχει εκλείψει και ο εκ Βορρά κίνδυνος, γιατί ουδέποτε είχαμε συμμάχους τους κάθε λογής γείτονές μας. Επειδή, λοιπόν, είμαστε, από τη μια, με γείτονα τον παλαβό -κατά δήλωσή του- «σαχλοσουλτάνο» και από την άλλη, με τους φιλότουρκους Βουλγάρους και τους άντε να καταλάβεις Αλβανούς, πρέπει να είμαστε ένα κράτος σοβαρό!

Και από τη στιγμή που, παρά όσα τραβήξαμε με την αδίκως προκληθείσα από τους αριστερούς μεταπολεμική ανθρωποσφαγή και χάσαμε πολύτιμο έδαφος, παραμένουμε και σήμερα ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί!

Το αποδείξαμε κλείνοντας τον δρόμο στην απρόκλητη μπαμπεσιά του Ερντογάν στον Έβρο. Εκεί όπου επιχειρήθηκε εισβολή κανονική, με εμπροσθοφυλακή τους δήθεν μετανάστες, που στην ουσία αποτελούν το προκάλυμμα για να «μπουκάρουν» κάποια στιγμή -έτσι νομίζουν- οι Μαμελούκοι του Ταγίπ.

Είμαστε όμως ρεζίληδες όταν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την εισβολή -και μάλιστα προειδοποιημένοι και ενήμεροι- της «Μήδειας», η οποία… ξεβράκωσε την Πολιτική Προστασία και έδωσε στη χώρα μια εικόνα τουρλουμπούκι, με τη μεγαλύτερη οδική αρτηρία της να κλείνει… στου Καλυφτάκη, δηλαδή μέσα στην Αθήνα, δίπλα στο κέντρο!

Είμαστε ρεζίληδες όταν με την πρώτη χιονόπτωση μένουν χωρίς ρεύμα η μισή Αττική και οι Σποράδες! Και όποια κι αν είναι η δικαιολογία των Αρχών μας, το ρεζιλίκι είναι μεγάλο! Κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτούμε.

Η πατρίδα μας πρέπει να είναι απίκο για κάθε είδους επίθεση και απόπειρα εισβολής. Και την καλύτερη αφορμή για πρόβες τη δίνουν οι «Μήδειες».
Σοβαρευτείτε, λοιπόν και μην εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.
Ακάλυπτοι μείναμε στου Καλυφτάκη!

Η Ακίς, εφημερίδα «δημοκρατία»

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα