Μαυρίδης σε Μηταράκη : Έστω και τώρα ας επικρατήσει η φωνή της λογικής- Καμιά νέα δομή στον Έβρο – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, ελπίζει ότι θα επικρατήσει η φωνή της λογικής και ότι η κυβέρνηση θα καταλάβει – έστω και αυτή την έσχατη στιγμή – ότι η απόφαση επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου είναι λανθασμένη και στην σημερινή συνάντηση με  τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη θα καταθέσει την πλήρη αντίθεση της τοπικής κοινωνίας.

«Το θέμα που θα συζητηθεί θα είναι η περιβόητη απόφαση για επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, ο κ. Μηταράκης θα επισκεφτεί το Δήμο Ορεστιάδας στις 14:00, έχει κανονιστεί να του δοθεί το ψήφισμα του Δημοτικού μας Συμβουλίου που λέει “όχι” στις νέες δομές, τις επεκτάσεις και τις αυξήσεις στη δυναμικότητα και χωρητικότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρίδης.

Μαυρίδης: «Η θέση μας είναι σταθερή, διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη – καμία νέα δομή»

«Πιστεύω ότι θα υπάρχει και κόσμος από την τοπική κοινωνία για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για αυτή την απόφαση. Μετά θα ακολουθήσει συνάντηση και συνομιλία με την Επιτροπή Αγώνα που αποτελείται από τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων» επεσήμανε στη συνέχεια ο ίδιος, εξηγώντας ότι ελπίζει πως έστω και αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση θα καταλάβει ότι προσπαθεί να επιβάλλει μια λανθασμένη απόφαση, και να την ανακαλέσει άμεσα.

«Η θέση μας είναι σταθερή, διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη – καμία νέα δομή, καμία επέκταση της υφιστάμενης, καμία αύξηση της χωρητικότητας. Μπορούμε μόνο να συζητήσουμε (που το θέλουμε κιόλας) τη βελτίωση των υπαρχουσών δομών» σημείωσε σχετικά με την απουσία οποιασδήποτε ταλάντευσης της θέσης του σχετικά με το ΚΥΤ.

«Είμαι αισιόδοξος όταν πρυτανεύει η λογική, και η λογική είναι 100% με το μέρος μας. Τα επιχειρήματα είναι υπέρ μας, απομένει στην κυβέρνηση να ακούσει τη φωνή της λογικής και να αποφασίσει ανάλογα» κατέληξε ο κ. Μαυρίδης.

Πηγή evros24.gr

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα