Μας εμπαίζει ο απατεώνας Ζάεφ: “Θα ενταχθούμε στην ΕΕ ως Μακεδόνες που μιλούν Μακεδονικά” – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Εμπαιγμός και προκλητικότητα από τον πρόεδρο του ψευδοκράτους των Σκοπίων που μια προδοτική πολιτική συμμορία στην Ελλάδα «αναγνώρισε» ως απόγονο του Μεγάλου Αλεξανδρου. Ο απατεώνας σλάβος σε ένα εθνικιστικό παραλήρημα ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό δήλωση με την οποία σαν σύγχρονος Μέγας Αλέξανδρος, ανακονώνει πως θα εισέλθει στην Ευρωπαική Ένωση με την βούλα της Μακεδονίας.

Στο προκλητικό παραλήρημα του αναφέρει επί λέξη:

«Οι Σκοπιανοί πάντα ήταν και θα κοιτούν μπροστά. Όλες οι εγκαταστάσεις, οι κατοχές και οι αποκλεισμοί ξεπεράστηκαν και υπερέβησαν λόγω της επιθυμίας για ένα καλύτερο αύριο και μια καλύτερη ζωή.

Έτσι είναι τώρα. Προσβλέπουμε, προς την Ευρώπη, είναι ο μόνος δρόμος για το καλύτερο αύριο μας.

Αφήνουμε στο παρελθόν τις απομονώσεις γιατί ξέρουμε ότι το Μακεδονικό μέλλον είναι ευρωπαϊκό. Σε αυτό το όνομα, συνεχίζουμε να αναζητούμε λύσεις. Μόνο έτσι είναι ευρωπαϊκά, μόνο μακεδονικά.

Θα ενταχθούμε στην ΕΕ ως Μακεδόνες που μιλούν Μακεδονικά!»

Η προδοτική Συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου, ποια αναγνωρίζει ως έγκυρη η σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτέλεσε τον  Δούρειο Ίπππο στο πλιάτσκο της Μακεδονικής Ιστορίας. Σήμερα ο Σκοπιανός μας περιπαίζει και μας φτύνει κατάμουτρα έχοντας καταφέρει από τις εγκληματικές συμπεριφορές της πολιτικής υποτέλειας των εθνομηδενιστών και των εθνικά ασυνείδητων, να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του ισότιμα σε διεθνείς οργανισμούς.

Το σχέδιο άλωσης του ελληνισμού προχωρά μεθοδικά και η πολιτική ελίτ των Αθηνών αδυνατεί να σταθεί στο ύψος της εθνικής της ευθύνης. Αδύναμοι, άχρωμοι, ενδοτικοί , εθνικά ασυνείδητοι ανέχονται από ένα ξιπασμένο άλθιο σλαβόφωνο φερέφωνο του Παντουρκισμού να περιφέρει το σαρκίο του με μακεδονική στολή.

Ο Τσίπρας πρόδωσε , εσύ Μητσοτάκη τι κάνεις; Κρύβεσαι πίσω από τη προδοσία ικανοποιημένος ότι την βρωμοδουλειά την διέπραξαν άλλοι; Νομίζες ότι αυτό θα σε απαλλάξει από το ανάθεμα;

Βάζουν βέτο οι Γάλλοι κατά της ευρωπαικής προοπτικής των Σκοπίων και η Ελλάδα αντιδρά. Δίνει μάχες για τον Ζάεφ, όπως είπε ο ίδιος. Βάζουν βέτο οι Βούλγαροι , για τους δικούς τους λόγους και η Ελλάδα σιωπά. Δεν είναι ικανή να σηκώσει ανάστημα ούτε σε ένα ψευδοκράτος μερικών χιλιάδων πλιατσικολόγων της ιστορίας.

Γελοιοποιούν τον Ελληνισμό μια χούφτα κατσαπλιάδων και κάνουμε πως δεν συμβαίνει τίποτα.

Γιατί σαν αποικία εκτελούμε πιστά τις εντολές που δίνει το διευθυντήριο Αμερικής και Γερμανίας. Γιατί δεν υπάρχει εθνική συνείδηση, υπάρχει το ατομικό και κομματικό συμφέρον, η κατοχή της εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα