Μαρτίνς: Θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Μαρσέιγ

Μοιραστειτε το

Ένα σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας του στο Champions League, ψάχνει ο Ολυμπιακός στη Γαλλία, το βράδυ της Τρίτης. 

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Μαρσέιγ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης, σε ένα ματς στο οποίο παίζει σε μεγάλο ποσοστό την εξασφάλιση τουλάχιστον της 3ης θέσης που του εξασφαλίζει τη minimum ευρωπαϊκή συνέχεια στο Europa League.

Σημειώνεται ότι η γαλλική ομάδα, παρά τις μέτριες εμφανίσεις της στην Ευρώπη, τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της χώρας της: την τελευταία αγωνιστική οι παίκτες του Αντρέ Βίλας-Μπόας σημείωσαν την τέταρτη διαδοχική τους νίκη στη Λιγκ 1, αυτή τη φορά με 3-1 επί της Ναντ στο «Βελοντρόμ». Οι Φωκαείς έφθασαν στους 21 βαθμούς, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν-Ζερμέν – μια απόσταση που θεωρητικά μπορεί ακόμα και να ανατραπεί, καθώς η Μαρσέιγ έχει δύο δώσει δύο αγώνες λιγότερους.

Σε κάθε περίπτωση, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ξεκάθαρα ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Συγκεκριμένα, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μια ημέρα πριν από το ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε μεταξύ άλλων πως «θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για να προχωρήσουμε… Θέλουμε το αποτέλεσμα της νίκης», υπογραμμίζοντας πως «ακόμα και εάν πάνε καλά τα πράγματα στο άλλο ματς, εάν δεν κερδίσουμε εμείς δεν θα έχει καμία αξία».

Για το γεγονός ότι η γαλλική ομάδα δεν έχει πετύχει μέχρι στιγμής κάποιο γκολ στη διοργάνωση, είπε πως «η Μαρσέιγ είναι πολύ καλή ομάδα και αξίζει τον σεβασμό μας και ας μην έχει σκοράρει ακόμα». 

Αναφερόμενος στον Βαλμπουενά είπε πως δεν θα αγωνιστεί, ενώ αντίθετα για τον Βρουσάι ανέφερε ότι έχει μία μεγάλη εξέλιξη και πως υπάρχει πιθανότητα να παίξει κόντρα στη Μαρσέιγ.

Η βαθμολογία του ομίλου (σε 4 αγώνες):

  1. Μάντσεστερ Σίτι… 12 βαθμοί
  2. Πόρτο… 9
  3. Ολυμπιακός… 3
  4. Μαρσέιγ… 0

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...