Μαρτίνς: Ατομικά λάθη κι έλλειψη αποτελεσματικότητας

Μοιραστειτε το

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έμεινε ικανοποιημένος ούτε από την αποψινή εμφάνιση και την ήττα (0-2) απέναντι στην Πόρτο, ούτε και από τη συνολική πορεία της ομάδας του στον 3o όμιλο του φετινού Champions League.

Ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας εστίασε στα για ακόμη μια φορά ανεπίτρεπτα γι΄ αυτό το επίπεδο ατομικά λάθη των παικτών του, όπως και στην έλλειψη αποτελεσματικότητας, που άφησε τον Ολυμπιακό με μόλις 2 γκολ σε 6 αγώνες.

«Το σημερινό παιχνίδι αντικατοπτρίζει την πορεία στη φάση των ομίλων. Λάθη, ατομικά λάθη, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Εκτός από τους αγώνες μας με τη Μάντσεστερ Σίτι, τα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν ισορροπημένα. Δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα κι αυτό στοίχισε», υπογράμμισε ο Πορτογάλος μιλώντας στην Cosmote TV.

«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την επόμενη φάση του Europa League. Να εμφανιστούμε καλύτεροι, με λιγότερα λάθη και καλύτερη φυσική κατάσταση», συνέχισε ο Μαρτίνς.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν διάφορες αιτίες. Μας συνέβησαν διάφορα σε αυτή τη φάση, είναι προβλήματα που πρέπει να βρίσκουμε λύσεις».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...