Μαθήματα δικαιοσύνης από τη ελεεινή χώρα του “Εξπρές του Μεσονυχτίου” – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας με ανακοίνωση του προκαλεί και φέρνει στην μνήμη το εγκληματικό πρόσωπο μιας χώρας που η δικαιοσύνη είναι αιματοβαμμένη, με αίμα αθώων πολιτών.

Συστάσεις περί σεβασμού του τεκμηρίου της αθωότητας για τους συλληφθέντες και κατηγορούμενους για κατασκοπεία στη Ρόδο, από την Άγκυρα, στις φυλακές της οποίας σαπίζουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς να γνωρίζουν καλά – καλά γιατί κατηγορούνται, με κατασκευασμένα κατηγορητήρια. Κούρδοι και αντικαθεστωτικοί, επιστήμονες, φυλακισμένοι για τις ιδέες τους, για την καταγωγή τους, υπόκεινται σε βασανιστήρια και εξαθλίωση, αλλά η χώρα του Εξπρές του Μεσονυχτίου παραδίδει μαθήματα δικαίου στην Ελλάδα που δίδαξε Δημοκρατία και Δικαιοσύνη και πλήρωσε με αίμα την προάσπιση της.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε τη σύλληψη του γραμματέα του τουρκικού Γενικού Προξενείου στη Ρόδο. Κατηγορεί την Ελλάδα ότι έχει παραβιάσει τις διατάξεις της Σύμβασης της Βιέννης για τις Προξενικές Σχέσεις, «καθώς και το δικαίωμα στην ελευθερία και την ασφάλεια και το δικαίωμα σεβασμού της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής».

Έχουν κάνει και διαβήματα, ισχυρίζονται οι συστηματικοί εγκληματίες και απειλούν ότι θα λάβουν και μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων του προσωπικού του προξενείου, τους κατασκόπους και υποκινητές.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα