Μήνυση ανήλικης Λαρισαίας στον 42χρονο φίλο της και γνωστό ράπερ! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Χαμός επικρατεί στη Λάρισα ύστερα από μήνυση που έκανε μια ανήλικη στον 42χρονο φίλο της, που είναι γνωστός ράπερ! Σε έξαλλη κατάσταση, η 17χρονη κάλεσε αστυνομικούς που έτυχε να περιπολούν κοντά στο σημείο όπου βρισκόταν εκείνη την ώρα και κατήγγειλε ότι ο κατά 25 χρόνια μεγαλύτερος φίλος της την έβρισε χυδαία ύστερα από καβγά που είχαν και μάλιστα έφτασε σημείο να την απειλήσει.

Ολα έγιναν πριν από μερικές μέρες σε κεντρική οδό στη συνοικία της Νεάπολης. Εξοργισμένη και ταυτόχρονα φοβισμένη, η μαθήτρια βγήκε από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο, όπως αποδείχτηκε αργότερα, ανήκε στον 42χρονο Αθηναίο τραγουδιστή της ραπ σκηνής, και άρχισε να απομακρύνεται με γρήγορο βήμα δίχως να κοιτάζει πίσω της. Για καλή της τύχη, εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο κάποιοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που έκαναν περίπολο στην περιοχή. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», όταν τους είδε η 17χρονη έτρεξε κοντά τους για να τους ζητήσει βοήθεια.

Κόκκινη από την ταραχή και τον φόβο, η ανήλικη άρχισε να μιλάει γρήγορα και να λέει στους αστυνομικούς ότι τσακώθηκε άσχημα με τον φίλο της, αλλά κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και η λογομαχία εξελίχθηκε σε άγριο καβγά με βρισιές και απειλές που εξαπέλυσε εναντίον της ο 42χρονος. Οπως ισχυρίστηκε η κοπέλα, ο γνωστός μουσικός βγήκε εκτός εαυτού και ύστερα από τον σύντομο αλλά έντονο διαπληκτισμό κατάλαβε ότι δεν θα έβγαινε άκρη, ενώ φοβήθηκε μήπως της κάνει κακό. Ετσι, άνοιξε την πόρτα του οχήματος και έφυγε άρον άρον.

Στο εσωτερικό του οχήματος

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα, σπεύδοντας στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο του 42χρονου. Ακολούθησε έλεγχος, με αποτέλεσμα να βρουν στο εσωτερικό του οχήματος μερικά χάπια ναρκωτικού φαρμάκου χωρίς ιατρική συνταγή, που ωστόσο ήταν αρκετά για να σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Τόσο ο 42χρονος ράπερ όσο και η 17χρονη οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, με την ανήλικη Λαρισαία να υποβάλει στη συνέχεια μήνυση κατά του μουσικού κατηγορώντας τον για εξύβριση και απειλή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Ωστόσο, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εισαγγελική εντολή.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη θεσσαλική πόλη και αποτελεί θέμα συζήτησης σε διάφορα «πηγαδάκια». Το νεαρό της ηλικίας της κοπέλας και το γεγονός ότι ο φίλος της είναι κατά 25 ολόκληρα χρόνια μεγαλύτερός της -και μάλιστα εργάζεται στον χώρο του θεάματος στην Αθήνα- έχουν κάνει την τοπική κοινωνία να ανησυχεί περισσότερο, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω social media.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα