Μήνυμα της Δημάρχου Χαλκιδέων για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Σήμερα, 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, εορτάζουν οι πολύτιμοι σύμβουλοι και χρήσιμοι αρωγοί μας, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας. Οι άνθρωποι εκείνοι που με τη βαθιά γνώση, σοφία και εμπειρία τους, αποτελούν φορείς ωφελιμότητας και αμέριστης προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, μεταδίδοντας αξίες, στοιχεία της παράδοσης ενώ παράλληλα υποστηρίζουν τη νέα γενιά με διαλλακτικότητα.

Αναγνωρίζοντας την κοινωνική τους καταξίωση, οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό και να προσπαθούμε με κάθε τρόπο να διαφυλάττουμε τα δικαιώματά τους και να εξασφαλίζουμε το αξιοπρεπές βιοτικό τους επίπεδο, διοργανώνοντας δράσεις που ενισχύουν την ενεργό συμμετοχή τους σε δημιουργικές απασχολήσεις.

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, οι οποίες δυσχεραίνουν τη οργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και δράσεων, ο Δήμος Χαλκιδέων δίνει έμφαση στη διασφάλιση της υγείας τους, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φροντίδας και επιδιώκοντας μέσα από συνεχή προσπάθεια την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη διαβίωσή τους, μέσω των δομών και των υπηρεσιών που διαθέτει.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα