Μέριλιν Μάνσον : Απαντήσεις στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Μοιραστειτε το

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ -ηθοποιός και τραγουδίστρια, ισχυρίστηκε ότι ο Μέριλιν Μάνσον την κακοποιούσε για χρόνια, όταν διατηρούσαν σχέση.

Η Γουντ είχε αναφέρει ότι είναι θύμα κακοποίησης, πριν από χρόνια, όταν ανακοίνωσε ότι είναι επιζήσασα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, ζωγράφος και ηθοποιός Μέριλιν Μάνσον απάντησε στους ισχυρισμούς της Γουντ, λίγες ώρες αργότερα, με μια ανάρτηση στο Instagram, αποκαλώντας τις δηλώσεις της «φρικτές στρεβλώσεις της πραγματικότητας». Ισχυρίστηκε δε ότι οι «στενές σχέσεις» τους «ήταν πάντα εντελώς συναινετικές».

«Προφανώς, η ζωή μου και η τέχνη μου υπήρξαν εδώ και καιρό μαγνήτες διενέξεων, αλλά οι πρόσφατοι ισχυρισμοί για μένα είναι φρικτές στρεβλώσεις της πραγματικότητας. Οι στενές σχέσεις μου ήταν πάντα απόλυτα συναινετικές με συντρόφους της ίδιας νοοτροπίας. Ανεξάρτητα από το πώς -και γιατί- άλλες επιλέγουν τώρα να παρουσιάσουν εσφαλμένα το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια» τονίζεται στη δήλωσή του Μέριλιν Μάνσον, που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

Η σχέση της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και του Μέριλιν Μάνσον δημοσιοποιήθηκε το 2007, όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος ήταν 38 ετών. Αρραβωνιάστηκαν το 2010, αλλά χώρισαν, αργότερα, την ίδια χρονιά.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...