Μάτος τέλος από τον ΠΑΟΚ, πάει στη Βάσκο Ντα Γκάμα

Μοιραστειτε το

Λεονάρντο Μάτος

INTIME

Αλλη μία αποχώρηση, που μάλιστα πέρασε από σαράντα κύματα, προέκυψε στον ΠΑΟΚ. Ο Λέο Μάτος, που πριν από 20 μέρες είχε βρεθεί στην πόρτα της εξόδου, ενεργοποιήθηκε ως αρχηγός και έπαιξε και σε τρία ματς βασικός (με ΟΦΗ, ΑΕΚ και Ομόνοια), φεύγει ως ελεύθερος για την Βάσκο Ντα Γκάμα.

Οι εξελίξεις ήρθαν μέσα σε λιγότερο από 24ώρες. Ο Βραζιλιάνος μπακ είχε συνομιλία με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια, τους ενημέρωσε για την πρόταση που είχε από την ομάδα του Ρίο, όπου μένει και η οικογένειά του και τη μεγάλη επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πριν λίγο καιρό είχε υποβληθεί σε επέμβαση.

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Σαββίδη ήταν θετική, Ρέμπε και Φερέιρα δεν είχαν επίσης αντίρρηση (ο ΠΑΟΚ πλέον έχει για τα άκρα της άμυνας τόσο τον Βιεϊρίνια, όσο και τον Ροντρίγκο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και τον Ουαγκέ) και έτσι, με νέα επικοινωνία το απόγευμα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έδωσε το ΟΚ, ο 34χρονος μπακ να μείνει ελεύθερος τιμής ένεκεν για να πάει στην Βάσκο Ντα Γκάμα.
 
Μετά τη δεύτερη συνομιλία Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη με τον Λέο Μάτος, ο πρωτότοκος γιος του ομογενή επιχειρηματία ανέβασε στο instagram φωτογραφία του Βραζιλιάνου, την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: 

«Καλή τύχη φίλε. Είσαι ένας πραγματικός νικητής. Οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα. Θα μας λείψεις πάρα πολύ. H οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ».

Στη βραζιλιάνικη ομάδα θα υπογράψει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2021, με λιγότερα χρήματα απ’ όσα παίρνει στον ΠΑΟΚ (περίπου 700.000 ευρώ ετησίως). Ο Μάτος εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2016, «έγραψε» 169 συμμετοχές, 26 γκολ και 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση τριών κυπέλλων και ενός αήττητου πρωταθλήματος. 

Πηγή
Author: Κώστας Πετρωτός

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...