Μάντσεστερ Σίτι για πρωτάθλημα

Μοιραστειτε το

Η Μάντσεστερ Σίτι «διέλυσε» με 5-0 εκτός έδρας την Γουέστ Μπρομ, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, προσωρινά έστω, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Ο αγώνας στο «Χόθορνς» τελείωσε στα πρώτα 45 λεπτά, όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 4-0 με δύο γκολ του Γκιντογάν (6΄, 30΄) κι από ένα των Κανσέλο (20΄) , Μαχρέζ (45΄+2), για να κλείσει το σκορ στο 57΄ ο Στέρλινγκ.

Στο γήπεδο που πριν από τρία 24ωρα είχε αποκλειστεί στην φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει «εκδίκηση» από την Σαουθάμπτον και με ανατροπή να πανηγυρίσει τη σπουφαία νίκη με 3-1 (8΄ Πέπε, 39΄ Σάκα, 72΄ Λακαζέτ – 3΄ Αρμστρομγκ).

Το γρήγορο γκολ των «Αγίων» στο «Σεντ Μέρις» δεν πτόησε τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι πριν κλείσει το πρώτο 45λεπτο είχαν ήδη ανατρέψει την κατάσταση.

Η ανοδική πορεία της Γουέστ Χαμ επιβεβαιώθηκε με την τέταρτη σερί νίκη της (έκτος αγώνας αήττητη), αυτή την φορά στο «Σέλχαρστ Παρκ», με 3-2 (9΄, 25΄ Σούτσεκ, 65΄ Ντόουσον – 3΄ Ζαχά, 90΄+7 Μπατσουαγί) επί της Κρίσταλ Πάλας.

Η νίκη έφερε τους Λονδρέζους στην 4η θέση, ενώ το γρήγορο γκολ του Ζαχά δεν βοήθησε τους γηπεδούχους να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την δεύτερη σερί ήττα, ενώ έμειναν για τρίτο ματς χωρίς «τρίποντο».

Μετά από δύο σερί ήττες, η Λιντς επέστρεψε στα «τρίποντα» και, μάλιστα, εκτός έδρας, επικρατώντας με 2-1 (17΄ Ραφίνια, 61΄ Χάρισον – 57΄ Αλμιρόν) της Νιουκάστλ, η οποία γνώρισε και πέμπτη συνεχή ήττα.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...