«Λιοντάρι» ο Φάνης Χριστοδούλου! Ο μπασκετμπολίστας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στο Νοσοκομείο Σύρου εισήχθη εσπευσμένα, με ενοχλήσεις στο στήθος, ο Φάνης Χριστοδούλου. Ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας μεταφέρθηκε από την Πάρο, όπου διαμένει, στο γειτονικό κυκλαδίτικο νησί προχθές το βράδυ, όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κάποιο σοβαρό κίνδυνο. Το μοναδικό ουσιαστικά πρόβλημα είναι τα κιλά του και γι’ αυτόν τον λόγο και οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν.

Στο πλευρό του, στο Καρδιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του. Η κατάσταση της υγείας του 55χρονου άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου κρίνεται σταθερή, αλλά, όπως ήταν λογικό, στο άκουσμα της είδησης πολλοί ανησύχησαν. Ωστόσο, ο Παναγιώτης Φασούλας με μια ανάρτηση στα social media καθησύχασε τους πάντες, υποστηρίζοντας πως ο παλιός συμπαίκτης του είναι καλά στην υγεία του.

Ευχές

«Όλα καλά! Πάμε γερά, φίλε Φάνη! Σε περιμένουμε την Πέμπτη και πάλι κοντά μας!» ήταν το μήνυμα της «αράχνης». Περαστικά ευχήθηκε στον «μπέμπη» όλος ο αθλητικός κόσμος, όπως και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ). Ο Φάνης είναι ιδιαίτερα αγαπητός και λατρεύεται ειδικά από τον κόσμο του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού.

Σύντομα λοιπόν, αφού όλα είναι καλά, ο Χριστοδούλου, ο οποίος αν και… φανατικός καπνιστής δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Ο Χριστοδούλου, όπως αναφέραμε, μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Πάρο και διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ στην κοσμοπολίτικη Νάουσα.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα