Λευκός Οίκος: «Ο Τραμπ είναι πολύ καλά και οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από τους ζωτικούς του δείκτες»

Μοιραστειτε το

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μέντοους δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «είναι πολύ καλά» και ότι οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από τους ζωτικούς του δείκτες.

«Ο πρόεδρος είναι πολύ καλά. Κινείται και ζητάει έγγραφα για να τσεκάρει. Οι γιατροί είναι πολύ ικανοποιημένοι από τους ζωτικούς του δείκτες. Τον συνάντησα πολλές φορές σήμερα για διάφορα θέματα», δήλωσε ο Μέντοους στο Reuters.

Σύγχυση επικράτησε νωρίτερα όταν μη κατονομαζόμενη πηγή του Λευκού Οίκου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν βρίσκεται ακόμη σε σαφή πορεία ανάρρωσης από την Covid-19 και ορισμένοι από τους ζωτικούς του δείκτες κατά τις τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ανησυχητικοί.

Η πηγή δήλωσε ότι οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του Τραμπ.

Οι εκτιμήσεις αυτές έρχονται σε αντίθεση με τις ανακοινώσεις του γιατρού του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ ο οποίος δήλωσε ότι ο Τραμπ δεν παίρνει οξυγόνο, είναι απύρετος εδώ και 24 ώρες, και «είναι πολύ καλά».

Παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο γιατρός Κόνλεϊ δεν επιβεβαίωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έλαβε σε καμία στιγμή της μέχρι τώρα νοσηλείας του οξυγόνο και επέμεινε ότι αυτήν την στιγμή δεν λαμβάνει οξυγόνο.

Πολλές πηγές, ωστόσο, επιβεβαίωσαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έλαβε οξυγόνο στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή πριν από την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Πολλά μέσα ενημέρωσης τα οποία μετέδωσαν τις πληροφορίες της μη κατονομαζόμενης πηγής περί ανησυχητικής κατάστασης της υγείας του αμερικανού προέδρου μετέδιδαν live την ενημέρωση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Μαρκ Μέντοους, όταν τους ζητήθηκε να περάσουν σε off the record ενημέρωση. Το γεγονός τροφοδότησε τις εικασίες ότι η μη κατονομαζόμενη πηγή ήταν ο ίδιος ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου.

Πηγή: ΑΠΕ,

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...