Λευκός Οίκος: Οι συνομιλίες για τα μέτρα στήριξης λόγω της πανδημίας θα συνεχιστούν

Μοιραστειτε το

Ο κορυφαίος οικονομικός σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Λάρι Κάντλοου, δήλωσε ότι οι συνομιλίες για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας εξαιτίας της πανδημίας, μεταξύ της κυβέρνησης Αμερικανού προέδρου και των Δημοκρατικών αναμένεται να συνεχιστούν, καθώς και οι δύο πλευρές προσπάθησαν να βρουν συμβιβασμό μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Ο Κάντλοου, μιλώντας σε δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου, δήλωσε ότι ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν θα έρθει σε επαφή με τους επικεφαλής των σχετικών προέδρων της επιτροπής του Κογκρέσου, αλλά υπογράμμισε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετοί τομείς διαφωνίας.

Οι συνομιλίες για ένα πακέτο στήριξης της πληγείσας από τον Covid-19 αμερικανικής οικονομίας, έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, καθώς δεν υπάρχει σύμπνοια απόψεων μεταξύ Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσυ Πελόσι, είχε δηλώσει ότι ήταν ακόμα εφικτή η συμφωνία το πακέτο στήριξης πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Ωστόσο, όπως τόνισε, εναπόκειται στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να ενεργήσει εάν θέλει να ολοκληρώσει σύντομα μια συμφωνία για οικονομική ανακούφιση.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από το Reuters.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...