Λαμία: Στην Εντατική Μητροπολίτης μετά από τροχαίο (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας ο 52χρονος Μητροπολίτης Δημητριάδος, Φώτιος, των Παλαιοημερολογητών, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην είσοδο της Λαμίας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο Μητροπολίτης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε τσιμεντένια κολόνα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το LamiaReport.gr, ο 52χρονος μετέβαινε για να λειτουργήσει στην Εκκλησία της Λαμίας, όταν έχασε τον έλεγχο του ΙΧ του, κάτω από άγνωστες συνθήκες, και έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε τσιμεντένια κολόνα σε παράδρομο.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα σοβαρά τραυματισμένος. Στο σημείο εκτός από την Τροχαία και το ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας και η 7η ΕΜΑΚ, που απεγκλώβισαν τον τραυματία.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Γιούλη Σ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα