«Λήξη συναγερμού» στην Πόρτο με τους τέσσερις τραυματίες

Μοιραστειτε το

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα υποδεχθεί η Πόρτο τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης (27/10) στο Ντραγκάο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Champions League.

Στο ματς με την Ζιλ Βισέντε τέσσερις παίκτες αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού και προς στιγμή υπήρξαν ανησυχίες ενόψει της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες.

Τελικά, άπαντες ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα τους έχει στη διάθεσή του για το κρίσιμο ματς που ακολουθεί για την ομάδα του, μετά την ήττα της πρεμιέρας στο «Ετιχαντ» από την Μάντσεστερ Σίτι (3-1).

Η τετράδα των παικτών που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους είναι, ο Μαναφά (τραυματισμός στο δεξί πόδι), ο Ζαϊντού (μώλωπας στον δεξιό μηρό), ο Σέρτζιο Ολιβέιρα (τραυματισμός στον δεξιό αστράγαλο) και ο Ρομάριο Μπαρό (τράβηγμα στο δεξί πόδι).

Επίσης, όπως είναι ήδη γνωστό, οι «Δράκοι» θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό με 3.750 φιλάθλους, καθώς δόθηκε η άδεια από τις αρχές για την παρουσία του κόσμου σε ποσοστό 7.5% της χωρητικότητας του «Ντραγκάο».

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ έγινε σύσταση να μην μεταβούν στο γήπεδο άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, με μειωμένη κινητικότητα ή μικρά παιδιά (κάτω των 3 ετών δεν έχουν πρόσβαση).

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...