Κώστας Καραμανλής: Υπήρξαν αστοχίες της κρατικής μηχανής

Μοιραστειτε το

Για την απόδοση ευθυνών στην Αττική Οδό αλλά και τις αστοχίες του κρατικού μηχανισμού στην κακοκαιρία Ελπίδα μίλησε ο υπουργός Μεταφορών

Οι ευθύνες στην Αττική Οδό θα αποδοθούν χάρη στο νομικό πλαίσιο που θέσπισε το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση ανέφερε μιλώντας στη Βουλή ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

«Μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες. Γιατί; Γιατί από την δική μας κυβέρνηση θεσπίστηκε νομικό πλαίσιο απόδοσης ευθυνών στους παραχωρησιούχους. Να μπει ένα τέλος να δημιουργούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο χωρίς να έχει ευθύνες κανείς. Θα επιβληθούν κυρώσεις. Έχουμε συγκροτήσει επιτροπή διερεύνησης. Σε 20 ημέρες από σήμερα σήμερα θα έχουμε το πόρισμα και θα αποδοθούν ευθύνες. Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ δεν το κάνατε ποτέ. Εμείς το κάνουμε. Η Αττική Οδός έχει ευθύνες στο κομμάτι της πρόληψης και της διαχείρισης της κρίσης» ανέφερε .

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι η απόδοση ευθυνών στην Αττική Οδό και η απαίτηση αποζημιώσεων προς τους εγκλωβισμένους πολίτες δεν αποτελεί δικαιολογία για τις αστοχίες στους χειρισμούς της κρατικής μηχανής. Αναφερόμενος στη συνέχεια στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημείωσε ότι «όπως γνωρίζετε η εταιρεία έχει ιδιωτικοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξαν προβλήματα στον άξονα Αθήνας Θεσσαλονίκης με εγκλωβισμένους συμπολίτες μας. Ζητήσαμε από την εταιρεία να καταβάλει αποζημίωση 1.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους και επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 ευρώ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...