Κύπρος: 207 νέα κρούσματα και τέσσερις θάνατοι σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση

Μοιραστειτε το

Τέσσερις θανάτους και 207 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Υγείας Κύπρου. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων εξαιτίας του Covid-19 στην Κύπρο ανέρχεται σε 38, εκ των οποίων 24 άντρες και 14 γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 75 έτη.

 Επιπλέον, το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι, μετά από 3.088 εργαστηριακές διαγνώσεις εντοπίστηκαν 207 νέα περιστατικά κορωνοϊού στη χώρα. Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 6.853.

Επιπρόσθετα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 42 άτομα θετικά στον ιό SARS-CoV-2, εκ των οποίων τα πέντε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύονται συνολικά οκτώ ασθενείς, εκ των οποίων οι δύο εκτός αναπνευστήρα. Άλλα εννέα άτομα νοσηλεύονται σε θάλαμο COVID-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πέραν των 4 θανάτων που είχαμε το τελευταίο 24ωρο, όλα τα σημερινά κρούσματα είναι εγχώριας μετάδοσης, αφού το εργαστήρι που πραγματοποιεί εξετάσεις στα αεροδρόμιο δεν απέστειλε μέχρι στιγμής αποτελέσματα από τους επιβάτες. Από μια πρώτη ανάγνωση των διαθέσιμων δεδομένων που έχουμε για τα σημερινά κρούσματα, πέραν των μισών των σημερινών κρουσμάτων είναι από την Επαρχία Λεμεσού.

naftemporiki.gr

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...