Κύπελλο Ελλάδας: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς Ολυμπιακός και Άρης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστειτε το

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, ωστόσο επικράτησε με σκορ 2-1 του Άρη στο “Γ.Καραϊσκάκης” για την φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδος, με την πρόκριση να παραμένει ανοιχτή.

Πιο συγκεκριμένα, στα 52 δευτερόλεπτα το 1-0 από τον Χασάν μετά την ασίστ του Κάιπερς, αλλά πριν συμπληρωθεί το τρίλεπτο ο Άρης το είχε φέρει στα ίσα με το αυτογκόλ του Μπα μετά το γύρισμα του Μάνου! Στο τέταρτο ο Χασάν σκόραρε εκ νέου για το 2-1, που παρέμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις αρκετές ευκαιρίες των γηπεδούχων για να μεγαλώσουν το προβάδισμά τους!

Εξαιρετικός ο Λαλά, που άφησε πολλές υποσχέσεις, άρεσε και ο Σωκράτης που αποχώρησε με ενοχλήσεις και υπάρχει ανησυχία ενόψει Αϊντχόφεν…

Ο αγώνας:

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο Άρης έπαιζε με την άμυνα ψηλά στο γήπεδο και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με τον Κάιπερς να γυρίζει στον Χασάν, που πρόλαβε τον Σάκιτς για το 1-0. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν κατευθείαν απάντηση και συνέχισαν την προσφιλή τακτική τους να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο των εκτός έδρας αγώνων τους με τον Μάνο να γυρίζει και τον Μπα να σκοράρει άθελά του στην εστία της ομάδας του (3’)!

Ο Χασάν είχε άλλη μία τελική στην εστία αλλά ο Κουέστα έδιωξε, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκουν και δεύτερο γκολ πριν συμπληρωθεί το τέταρτο, πάλι με τον Χασάν να εκμεταλλεύεται την κακή θέση του Σάκιτς (2-1).

Ο Άρης είχε ισορροπήσει μετά το 20λεπτο, παίρνοντας τη μάχη του κέντρου με τους Τζέγκο-Σάσα, ενώ ο Μάντζιος άλλαξε πλευρές σε Σάκιτς και Σούντγκρεν, βλέποντας τον πρώτο να ταλαιπωρείται από τους αντιπάλους του! Οι Μπερτόγλιο-Γκάμα προσπάθησαν με ορισμένες εμπνεύσεις και ενέργειες να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα του Ολυμπιακού, με τον πιο σταθερό της ερυθρόλευκης τετράδας να είναι ο Σωκράτης. Ο Λαλά βοηθούσε σημαντικά στην κυκλοφορία και στην ανάπτυξη δείχνοντας πως διαθέτει ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Όσο περνούσαν τα λεπτά και πηγαίναμε προς την ανάπαυλα ο ρυθμός έπεφτε, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για πέναλτι σε χέρι του Σάκιτς αλλά ο Καραντώνης έδειξε σωστά «παίζετε» αφού η μπάλα εξοστρακίστηκε στο χέρι του από άλλο σημείο του σώματός του.

Πηγή: filathlos.gr

Δείτε τα γκολ:

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...