Κόκκινος: Σε απόγνωση η κοινωνία… Ο “εμβολιασμένος” Περιφερειάρχης σε αφωνία… – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

Η έναρξη της τουριστικής περιόδου βρίσκει τις Κυκλάδες   και τα Δωδεκάνησα. σε «κόκκινη καραντίνα! Οι περιπτώσεις της Ρόδου και της Καλύμνου που εντάχθηκαν στο «βαθύ κόκκινο » του χάρτη στα κρούσματα covid/19 εντείνει την ανησυχία !

Η κοινωνία μας βρίσκεται -κουρασμένη και ανήσυχη –  σε απόγνωση!
Η πολυπόθητη έναρξη της τουριστικής περιόδου αναβάλλεται και η αβεβαιότητα εντείνεται…. Η φτώχεια εξαπλώνεται ραγδαία και τα κοινωνικά  προβλήματα εντείνονται…..

Την ώρα που η ΔΕΥΑ Ρόδου δηλώνει πως  δεν υπάρχει μεγάλο ιικο φορτίο έρχεται…το σκληρό lockdown , να μεγαλώσει την υγειονομική ανασφάλεια, να περιορίσει τις προσδοκίες των εργαζομένων και να » πισωγυρίσει » την οικονομία….

Συγχρόνως βλέπουμε ότι  εμβολιασμένος εκτός σειράς Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Χατζημαρκος  είναι εκτεθειμένος  και σε….. αφωνία!
Γνωστός για το» καπέλωμα «των ενεργειών άλλων  και τις παλαιοκομματικές επικοινωνιακές τακτικές του δεν τοποθετήθηκε στα » γιατί » που υπάρχουν!

«Πανηγύριζε» όταν  το Νότιο Αιγαίο ήταν «πράσινο » στο χάρτη  covid/19 με τις θυσίες της κοινωνίας μας….Δεν κατήγγειλε   τα «κορωνοπαρτι», συμμετείχε σε εκτός σειράς  εμβολιασμό  στην  Χάλκη,  απέδειξε ότι η Π.Ν.Α. δεν είχε σοβαρό  σχέδιο  να αντιμετωπίσει  την κρίση και» συγκρούστηκε » με τον ιατρικό κόσμο της περιοχής μας…

Την ώρα που άλλοι τουριστικοί προορισμοί ανοίγουν (Κύπρος , Τουρκία, Μάλτα κτλ) η  «τουριστική ναυαρχίδα» του του Νοτίου Αιγαίου» βράζει στο ζουμί της » !

Οι  αυτοδιαφήμιζομένοι ως » υπεύθυνοι»…….. αλληλοσυγχαιρονται και επιτίθενται σε πολιτικούς τους αντιπάλους ενώ  την ίδια ώρα… παίρνουν «Οσκαρ»  ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ και διαζύγιο με την κοινωνία μας που υποφέρει!

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα