Κόκκινος: Οι πρωταγωνιστές στις “φιέστες” και ο λαϊκισμός υποτιμούν την μνήμη και την κρίση των νησιωτών μας – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

«Συμπληρώνεται σχεδόν  ένα(1) έτος από την  έναρξη των προβλημάτων  στον τόπο μας  που δημιούργησε  η πανδημία  του covid/19 .
Η κοινωνία μας υποφέρει και -λόγω και της καθυστέρησης των μαζικών εμβολιασμών- η ταλαιπωρία και αβεβαιότητα  μεγαλώνει .
Τα κρούσματα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχουν και πάλι αυξητικές τάσεις ,οι εργαζόμενοι στις υποστελεχωμενες  δομές του Ε.Σ.Υ.  , οι γιατροί, οι νοσηλευτές,  κάνουν  “τιτάνιο” αγώνα   για να ανταπεξέλθουν  στις υποχρεώσεις και στη διαφύλαξη  της δημόσιας υγείας όμως……
Σε αυτές  τις  δύσκολες  ώρες και την αγωνία στο” κόκκινο ” που απαιτείται:
–  σεμνότητα και ταπεινότητα
-αποτελεσματική δουλειά
-κριτική ,αυτοκριτική και  υπεύθυνη ενημέρωση……

κάποιοι λειτουργούν  με ” περίεργους  κανόνες”!

Ένα(1) έτος covid19 και  πρόσφατα  με  “πομπώδη” ανακοίνωση η  Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου γνωστοποιεί  ότι σύντομα προσλαμβάνονται ” επόπτες υγείας” ( πρόταση που τους καταθέσαμε  δημόσια προ μηνών βλέποντας το πρόβλημα….).Στο ερώτημα την απλών πολιτών “τώρα το θυμηθήκατε και γιατί καθυστερήσατε τόσο”…. δεν έχει δοθεί απάντηση ούτε εκδόθηκε ….δελτίο τύπου!

Μετά  τους Λειψούς και την Πάτμο ,σειρά είχαν οι κάτοικοι της Καρπάθου (ενδεχομένως να υπάρχουν αντίστοιχα  δυσάρεστα συμβάντα  και σε αλλά νησιά  …) να ταλαιπωρηθούν από λανθασμένα αποτελέσματα rapid tests που στάλθηκαν από την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου(σύμφωνα με ανακοινώσεις που δεν διαψεύστηκαν…)Στελέχη της πρωταγωνίστησαν στις φωτογραφίες για την παράδοση των rapid tests αλλά κανείς τους  τώρα δεν δίνει  υπεύθυνη εξήγηση ” τι  φταίει”;

-Στην Περιφέρεια Νοτίου  Αιγαίου  δεν πραγματοποιήθηκε (!) από τον κ.Περιφερειάρχη   σύσταση συμβουλευτικής  επιτροπής (όπως έγινε σε άλλες Περιφέρειες της χώρας )με ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης  κατά  της πανδημίας και διαθέτουν το επιστημονικό υπόβαθρο (π.χ. γιατροί).

Είμαστε αυτοί/ές που αναγνωρίζουμε ότι θετικό έγινε από την πολιτεία σε αυτή την προσπάθεια  αντιμετώπισης της πανδημίας και συμβάλλουμε ενεργά με δράσεις, προτάσεις και  κριτική  .
Στα “παρατράγουδα” και  στα προβλήματα  που είναι πολλά  και   επειδή ο δρόμος  είναι ” δυσβατος”  , θυμίζουμε στην Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου ότι οι νησιώτες μας που υποφέρουν,  διαπιστώνουν   ότι οι πρωταγωνιστές στις  “φιέστες” για το αυτονόητο και ο λαϊκισμός υποτιμούν  την μνήμη και τη κρίση τους!»

 

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα