Κυψέλη fight club: Αυτοσχέδιοι αγώνες πυγμαχίας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, μόλις πέσει το σκοτάδι (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ένα αυτοσχέδιο «ρινγκ» στήνεται στην καρδιά της Κυψέλης μόλις νυχτώσει, με νεαρούς άνδρες να επιδίδονται σε αγώνες πυγμαχίας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, φέρνοντας τους περίοικους σε απόγνωση.

Η κάμερα του Live News βρέθηκε στην περιοχή, καταγράφοντας τα παράπονα και τις «κραυγές αγωνίας» των κατοίκων, οι οποίοι καταγγέλλουν την παντελή απουσία της αστυνομίας, δηλώνοντας πως νιώθουν μόνοι, αβοήθητοι και απελπισμένοι.

Στην κάμερα της εκπομπής εμφανίζονται δύο νεαροί, γυμνοί από τη μέση και πάνω, να γρονθοκοπούν… αλύπητα ο ένας τον άλλο, με καμιά 15αριά άτομα που έχουν στήσει αυτοσχέδια κερκίδα να τους επευφημούν, παραπέμποντας σε σκηνικό απευθείας βγαλμένο από το κλασικό φιλμ «Fight Club»!

Μάλιστα, στο σημείο υπάρχει και ένας άνδρας με μαύρη μπλούζα ο οποίος εκτελεί χρέη διαιτητή, «ηρεμώντας» τους αντιμαχόμενους «μποξέρ», αν και είναι προφανές ότι οι αυτοσχέδιοι αγώνες γίνονται με υποτυπώδη ή και καθόλου μέτρα ασφαλείας.

  • Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Live News:
Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα