Κυρ. Μητσοτάκης: Να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις

Μοιραστειτε το

Να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κάλεσε τους πολίτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τέλος τηςευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την αποτίμηση της έως τώρα κατάστασης με την κακοκαιρία και τον συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται. 

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε πρωτόγνωρο το καιρικό φαινόμενο που πλήττει τη χώρα μας, υπογραμμίζοντας πως «ο κρατικός μηχανισμός κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί».

«Η μεγάλη μας έννοια είναι η ηλεκτροδότηση», σημείωσε επίσης αναφερόμενος στα προβλήματα ηλεκτροδότησης που αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της Αττικής- κάποιες από τις οποίες παραμένουν για δύο ημέρες χωρίς ρεύμα. Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης ο ΔΕΔΔΗΕ να κάνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να επιλυθούν τα ζητήματα και θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε επίσης τους πολίτες να κάνουν υπομονή, ενώ διαβεβαίωσε πως δεν προγραμματιστούν εκ νέου τα ραντεβού για τους εμβολιασμούς που αναβλήθηκαν σήμερα για όλα τα εμβολιαστικά κέντρα στην Αττική

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...