Κυρ. Μητσοτάκης: Καταδικάστε τη λάσπη – Αλ. Τσίπρας: Γιατί στηρίζετε με τόσο πάθος την κ. Μενδώνη;

Μοιραστειτε το

Στην Ολομέλεια της Βουλής μεταφέρθηκε η πολιτική αντιπαράθεση, που έχει ξεσπάσει μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον τέως διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, με την τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών για την «ποιότητα του δημόσιου διαλόγου».

Ο κ. Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα αριστερόχρωμο τραμπισμό: «Κατανοώ απόλυτα να ζητάτε παραίτηση υπουργού. Ο βάλτος όμως στον οποίο έχετε σύρει την αντιπαράθεση δεν είναι δικαίωμα σας. Είναι αριστερόχρωμος τραμπισμός. Πρακτικές που καταδικάστηκαν στην ΗΠΑ».

Κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει θέση στην «εκτξευόμενη λάσπη», «Κύριε Τσίπρα να πάρετε θέση για αυτή τη λάσπη η οποία εκτοξεύεται προς μια ολόκληρη παράταξη» και στήριξε την κ Μενδωνή την παραίτηση της οποίας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Από τη μεριά του ο Αλ. Τσίπρας απέδωσε την πολιτική ευθύνη για την υπόθεση «Λιγνάδη-Μενδώνη» αναρωτήθηκε «γιατί στηρίζετε με τόσο πάθος την κ. Μενδώνη;».

Στρέφοντας τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού είπε: «Το μεγάλο ζήτημα σήμερα, είναι ότι εδώ και ένα μήνα βρισκόμαστε μπροστά σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις και μπροστά σε ένα μεγάλο σκάνδαλο, το σκάνδαλο της προσπάθειας συγκάλυψης των αποτρόπαιων πράξεων… Αυτή είναι η πραγματική συζήτηση που διεξάγεται σε κάθε σπίτι. Γι αυτά θα ήθελε να ακούσει ο ελληνικός λαός κάτι και γι αυτό θα περίμενε μία ανάληψη πολιτικής ευθύνης, μία συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις και να δώσετε κάποιες εξηγήσεις».

Αλ. Τσίπρας: Γιατί στηρίζετε με τόσο πάθος την κ. Μενδώνη;
 

Πηγή
Author: editor03

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...