Κυβερνητική οπισθοχώρηση στον Έβρο- Καμιά νέα δομή, καμιά επέκταση στο ΚΥΤ Φυλακίου – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ο Έβρος με την δυναμική του στάση κατάφερε να σταματήσει μια πολιτική απόφαση, εγκληματική. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει και να ανακοινώσει ότι η αιφνιδιαστική και μονομερής απόφαση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τοι ΚΥΤ Φυλακίου δεν θα ισχύσει. Ήταν απαίτηση και έγινε πραγματικότητα. Μετά τον ξεσηκωμό των Εβριτών και όχι μόνο κατά της επέκτασης του ΚΥΤ, η κυβέρνηση ενέδωσε στα αιτήματα των πολιτών.

Δεν επεκτείνεται, ούτε θα αυξηθεί η δυναμικότητα στο ΚΥΤ Φυλακίου, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος  Αριστοτελία Πελώνη σε ερώτηση που της υποβλήθηκε κατά την επίσημη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η απόφαση της κυβέρνησης είναι να μην αυξηθεί και να μην αναβαθμιστεί η χωρητικότητα του ΚΥΤ στον Έβρο, κατόπιν εκτενούς διαβούλευσης με τους τοπικούς φορείς και τα συναρμόδια υπουργεία», ανέφερε η Αριστοτελία Πελώνη.

Την απόφαση ανακοίνωσε με ικανοποίηση ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης όπου σε ανάρτηση του  αναφέρει: «Δήλωση Κυβερνητικής Εκπροσώπου μόλις τώρα: H Κυβέρνηση μετά τη διαβούλευση με τη τοπική κοινωνία αποφάσισε να μην επεκταθεί και να μην αυξηθεί η δυναμικότητα στο ΚΥΤ Φυλακίου!»

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα