Κυβέρνηση προς ΣΥΡΙΖΑ: Επιδίδεται σε πόλεμο λάσπης

Μοιραστειτε το

Μαίνεται η έντονη αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ  μετά την αγωγή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επανήλθε η ΝΔ στην υπόθεση της αγωγής Τσίπρα κατά των δημοσιογράφων Γ. Παπαχρήστου και Γ. Κουρτάκη για την υπόθεση της «βίλας στο Σούνιο», μετά από την  ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ τονίζει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντι να απαντήσει επι της ουσίας για τις πρωτοφανείς εξοντωτικές αξιώσεις κατά δημοσιογράφων, επιδίδεται στον γνωστό σε αυτόν πόλεμο λάσπης.

Η στάση του άλλωστε απέναντι στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους είναι πολύ πρόσφατη για να ξεχαστεί. Και να ήθελε να την ξεχάσει κάποιος την υπενθυμίζει ο συνήγορος του κ. Τσίπρα που κατά σύμπτωση είναι ο ίδιος ο νομικός σύμβουλος του δημοσίου για την εφαρμογή του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες στον περιβόητο διαγωνισμό των βοσκοτοπιών.

Όσο για τη δήθεν βίλα του κ. Τσίπρα που αναφέρουν στην ανακοίνωση, θα ήταν καλύτερα να μιλήσουν για δήθεν ενοίκιο…»

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: 

«Δεν προξενεί εντύπωση ότι η ΝΔ έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του κ. Τσίπρα, που επί δύο μήνες τώρα αρνούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ για τις αγωγές που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά δημοσιογράφων για το θέμα της βίλας στο Σούνιο.

«Ήταν άλλωστε σε όλους γνωστό ότι στα γραφεία της σχεδιάστηκε και ενορχηστρώθηκε αυτή η φθηνή και κίτρινη απόπειρα αντιπερισπασμού με τη δήθεν βίλα εκατομμυρίων του αρχηγού της αντιπολίτευσης», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τη ΝΔ «μιας και μιλούν για εξοντωτικές αξιώσεις», να απαντήσει στα ερωτήματα:

«Πόσο κοστολογείτε, κύριοι της ΝΔ, τη συκοφαντία; Την κοστολογείτε φθηνότερα; Το λιβάνισμα στην κυβερνητική πολιτική πόσο πάει; Οι κατά παραγγελία απολύσεις δημοσιογράφων όταν τολμούν να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση, πόσο κοστίζουν;

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατεβαίνει στις εκλογέςΜειωμένα ενοίκια: Γιατί “κόπηκαν” από τις αποζημιώσεις χιλιάδες ιδιοκτήτεςAttica Bank: Αύξηση ρεκόρ κατέγραψαν οι καταθέσεις στις τράπεζες το 2020
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...