ΚτΥπ Α.Ε: Κατασκευάζει τα Επιχειρησιακά Κέντρα της Πολιτικής Προστασίας σε 13 Περιφέρειες

Μοιραστειτε το

Μετά την παράδοση εντός εβδομήντα πέντε ημερών του νέου υπερσύγχρονου κέντρου Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Μαρούσι, οι κύριοι Κ. Καραμανλής, Ν. Χαρδαλιάς και η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» υλοποιούν τον ευρύτερο σχεδιασμό της κυβέρνησης για την μεγαλύτερη ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Εγκρίθηκε σήμερα το μεγάλο έργο της κατασκευής των 13 Περιφερειακών Κέντρων Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (Π.Ε.ΚΕ.Π.Π.) μέσω ΣΔΙΤ. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την χώρα και τις 13 Περιφέρειες της, αφού θα δημιουργηθούν νέες υπερσύγχρονες υποδομές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και των συμβάντων έκτακτης ανάγκης. Με την ολοκλήρωση του έργου θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των Ελλήνων και θα ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας τους. Η έγκριση του έργου έγινε σήμερα από την Διυπουργική Επιτροπή (ΔΕΣΔΙΤ) στην οποία συμμετείχαν ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλής, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκης και ο Γενικός Γραμματέας ΣΔΙΤ κ. Ο. Καβαλάκης. Στην συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιάς, ο Πρόεδρος της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Τ. Κατσίπος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Θ. Γιάνναρης.

Το μεγάλο έργο προϋπολογισμού 131,5 εκ. € ανατέθηκε στην εποπτευόμενη από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», η οποία εργάζεται ήδη εντατικά ώστε τα 13 Π.Ε.ΚΕ.Π.Π. να είναι έτοιμα για χρήση το συντομότερο δυνατόν. Η «ΚτΥπ Α.Ε.» συνεχίζει έτσι την έντονη δραστηριότητα της στα ΣΔΙΤ συμβάλλοντας στην ενίσχυση των κτιριακών υποδομών της χώρας.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε συνεργασία με την εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» – όπως και με την κατασκευή σχολείων, νοσοκομείων, δικαστικών μεγάρων και εσχάτως των 50 κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία», με την δωρεά της Βουλής των Ελλήνων – βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την θωράκιση, την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό της χώρας.

Κορονοϊός: Κρούσματα σε δύο ιδιωτικά σχολεία-Επιστολές στους γονείςMere: Οι κλεισμένες συμφωνίες και οι φήμες για Ιβάν ΣαββίδηNammos vs Kensho: Πόλεμος στη Μύκονο με κλαρίνα, μπράβους, εσώρουχα και μηνύσεις
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...