Κτηνωδία: Αζέροι βανδαλίζουν νεκροταφεία στο Αρτσάχ – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Κτηνωδία που αποτυπώνει το έγκλημα κατά του αρμενικού λαού και δείχνει τι σημαίνει Αζερμπαϊτζάν. Ο στρατός εισβολής των Αζέρων βρίσκεται πλέον στα αρμενικά εδάφη του Αρτσάχ- Ναγκόρνο Καραμπάχ , όπου εκτοπίστηκαν χιλιάδες κάτοικοι από τις εστίες τους. Εκτός από τις καταγεγραμμένες καταστροφές σε περιουσίες και τα φρικαλέα βασανιστήρια σε υπερήλικες που έμειναν πίσω , έφτασαν στο σημείο να εισβάλουν στα νεκροταφεία και να επιδοθούν σε ένα απάνθρωπο κτηνώδες έργο καταστροφής και βεβήλωσης.

Κανένα ίχνος ανθρωπισμού στα ανθρωπόμορφα τέρατα του ισλαμικού φονταμενταλισμού , που δυστυχώς η ρωσική ανευθυνότητα άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου σε εγκλήματα πολέμου και φρικαλεότητες. Το Αζερμπαϊτζάν είναι ένα κράτος- τρομοκράτης πιστό φερέφωνο του Παντουρκισμού, που η διεθνής κοινότητα, πλην της Γαλλίας, παρακολουθεί αμέτοχη μετρώντας τα αιματοβαμμένα ευρώ συναλλαγής με το δολοφονικό καθεστώς Αλίγιεφ. .

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί Αρμένιοι εγκαταλείποντας τις περιοχές τους, ξέθαβαν τους νεκρούς τους παίρνοντας τα οστά τους, μιας και ήξεραν τι θα επακολουθούσε.

Θ

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα