Κρούσμα κορονοϊού σε γυμνάσιο στη Βούλα! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μητέρα μαθητή διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό αλλά το σχολείο συνεχίζει να λειτουργεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες μητέρα μαθητή σε γυμνάσιο στη Βούλα διαγνώστηκε θετική σε κορονοϊό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν παρθεί μέτρα και το σχολείο λειτουργεί κανονικά. Πραγματικά θα πρέπει να θεσμοθετηθεί ένα πλαίσιο άμεσης αντίδρασης σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί η άμεση αντίδραση είναι αυτή που θα λειτουργήσει καταλυτικά για την αναχαίτιση της πανδημίας, ειδικά όταν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις.
Το ποια θα είναι αυτά τα μέτρα οπωσδήποτε θα το καθορίζουν οι ειδικοί και ειδικά η επιτροπή λοιμωξιολόγων. Αλλά πρέπει να ληφθούν άμεσα ειδικά μετά τον καλπασμό των κρουσμάτων. Χίλιες φορές να υπάρχουν συγκεκριμένες αντιδράσεις, αντί να τρέχουμε πάλι και να καταφεύγουμε σε ολοκληρωτικές λύσεις όπως το γενικό Lockdown. Δεν θέλει μεγάλη σοφία για να καταλάβει κάποιος ότι η αμεσότητα θα μας γλιτώσει από πολλά δεινά.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα