Κρούσματα Covid: Παρέμβαση της δικαιοσύνης για την αποκάλυψη της «Δημοκρατίας» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία με την τρομερή αποκάλυψη για την εσφαλμένη καταμέτρηση κρουσμάτων που φαίνεται να γνώριζαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Παρόμοιο ρε πόρτας να σημειωθεί πως είχε και η εφημερίδα το Βήμα.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει μετά τα δημοσιεύματα των δύο εφημερίδων:

Ο κ. Πέτσας μέχρι στιγμής δεν έχει πει ψέματα μόνο για το από πού ανατέλλει ο ήλιος. Οπότε ο λόγος του δεν έχει καμία αξία γιατί επί 8 μήνες διαψεύδεται καθημερινά από την ίδια την πραγματικότητα.

Ωστόσο σήμερα έχουμε δύο εφημερίδες οι οποίες, όχι μόνο δείχνουν εγκληματικά λάθη διαχείρισης της πανδημίας με αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων συναθρώπων μας καθημερινά, αλλά και κάτι χειρότερο: ότι μαγειρεύονται στοιχεία με πολιτική σκοπιμότητα για να μην αναδειχθεί το ακριβές μέγεθος της τραγωδίας που ζούμε.

Πλέον τον λόγο πρέπει να έχει η δικαιοσύνη. Θεωρούμε ότι η εισαγγελική παρέμβαση για απόκρυψη, συσκότιση και διαστρέβλωση στοιχείων είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Η κυβέρνηση θα πρέπει σήμερα κιόλας να μοιράσει στα κόμματα της Βουλής τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Επιτροπής, που αρνείται εδώ και έξι μήνες.

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα