Κραυγή αγωνίας από τον αδερφό της Άρτεμης Βασίλη: «Την κρατούσαν δυο άνδρες από τα χέρια» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη! Το νεαρό κορίτσι που χάθηκε από την περιοχή του Κορωπίου το πρωινό της 16ης Οκτωβρίου, όταν δήλωσε στην οικογένειά της ότι θα παραστεί σε συνέντευξη για εργασία, εξακολουθεί να αγνοείται.

Μετά τις αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας, Αναστάσιου Ντούγκα, ότι η νεαρή Άρτεμις κρατείται παρά τη θέληση της από δύο αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας, ο αδερφός της νεαρής κοπέλας μίλησε σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο αδερφός της Άρτεμις ανέφερε ότι η 19χρονη εθεάθη πριν δύο μέρες στο Μοναστηράκι, μαζί με δύο άγνωστους άνδρες οι οποίοι την κρατούσαν από τα χέρια. Μάλιστα, ο νεαρός υπενθύμισε ότι πριν από μερικές εβδομάδες, ένας άγνωστος απαίτησε 5.000 ευρώ από την οικογένεια για να αποκαλύψει που βρίκσεται η αδερφή του. Μάλιστα, ο άγνωστος ζήτησε 2.500 ευρώ και αφού αντιλήφθηκε ότι υπάρχει δυσπιστία στη συνέχεια ζήτησε 1.100 ευρώ, γρήγορα όμως αποδείχτηκε ότι πρόκειται για φάρσα και η επικοινωνία σταμάτησε εκεί.

Περιγράφοντας τη νεαρή Άρτεμις, ο αδερφός της έκανε λόγο ένα ντροπαλό και εσωστρεφές κορίτσι, ενώ όπως είπε την περίοδο που χάθηκαν τα ίχνη της, δεν είχε κάποιο ερωτικό δεσμό. 

Κάνοντας έκκληση σε όσους κρατούν την Άρτεμις, ο αδερφός της δήλωσε ότι δεν θα σταματήσει τις έρευνες με τους φίλους το στο κέντρο της Αθήνας μέχρι να την εντοπίσουν. 

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα