Κρήτη: Ξέχασαν 15 γάζες μέσα σε γυναίκα μετά το χειρουργείο που έκανε – Τι αναφέρει στη μήνυσή της

Μοιραστειτε το

Σχεδόν πέντε μήνες έπειτα από την επέμβαση γυναικολογικής φύσης στην οποία υποβλήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο, μία γυναίκα ενημερώθηκε με αφορμή νέα επέμβαση λόγω μητρορραγίας ότι οι αφόρητοι πόνοι που ένιωθε όλο αυτό το διάστημα οφείλονταν σε…ξεχασμένες γάζες.

Αυτό υποστηρίζεται στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος μαιευτήρα-γυναικολόγου και κάθε άλλου συνυπεύθυνου γιατρού – νοσηλευτή γυναίκα από χωριό του Ηρακλείου Κρήτης. Η καταγγέλλουσα μετέβη στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της κ. Ζαχαρία Λιπαράκη. Η μήνυση αναφέρεται στο αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια «από πρόσωπο το οποίο όφειλε λόγω του επαγγέλματός του να επιδείξει ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του (ιατρική πράξη).

Περιγράφεται ότι μετά την πρώτη προγραμματισμένη επέμβαση η καθημερινότητα της έγινε μαρτυρική και η υγεία της χειροτέρευε μέρα με τη μέρα. Χρειάστηκε να πάει δύο φορές σε Κέντρο Υγείας, να επισκεφθεί ιδιώτες γιατρούς και ιδιωτική κλινική, να κάνει αλλεπάλληλες εξετάσεις μέχρι που τελικά εντοπίστηκαν οι… γάζες. Υποστηρίζεται ότι αφαιρέθηκαν συνολικά 15 γάζες.

«Η εντολέας μου υπέβαλε μήνυση σε βάρος γιατρού-γυναικολόγου διότι σε χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε από τον μηνυόμενο και την ιατρική του ομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο, «ξέχασε» να αφαιρέσει τις ιατρικές γάζες γεγονός που δυστυχώς έχει προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία της. Βιώνει μια μαρτυρική καθημερινότητα με ιδιαίτερη ψυχική επιβάρυνση λόγω της κατάστασης της υγείας της» δήλωσε στο Cretalive ο κ. Λιπαράκης. Πλέον αναμένεται η διερεύνηση της υπόθεσης από τις αρμόδιες Αρχές.

Πηγή: cretalive.gr

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...