Κρήτη: Νεκρός ο 26χρονος που μαχαιρώθηκε από τον πατέρα του

Μοιραστειτε το

Σε οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε ανήμερα Χριστουγέννων στη Θέρισο του Ηρακλείου.

Σήμερα στις 5:00 τα ξημερώματα ο 26χρονος, που μαχαιρώθηκε από τον πατέρα του, άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική, μετά από δύο ημέρες νοσηλείας.

«Δυστυχώς ο 26χρονος έπαθε αιμορραγικό σοκ και εξέπνευσε», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost.gr, ο διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Κ. Τερζάκης.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ανήμερα των Χριστουγέννων μετά από καυγά με τον πατέρα του και τον αδερφό του.

Στον εισαγγελέα ο πατέρας και ο αδερφός του θύματος

Ο 55χρονος, πλέον παιδοκτόνος, και ο 24χρονος γιος του αναμένεται σήμερα να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα μετά τη σύλληψή τους.

Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί έκανε λόγο για πρόκληση σωματικών βλαβών ωστόσο εξαιτίας της κατάληξης του 26χρονου οι κατηγορίες θα μετατραπούν σε ανθρωποκτονία.

Η αιματηρή συμπλοκή

Υπενθυμίζεται ότι ο καυγάς που σημειώθηκε, ανήμερα των Χριστουγέννων, ήταν ανάμεσα στον 55χρονο πατέρα και τον 24χρονο γιό του που τα έβαλαν με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας.

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να… ξέφυγαν καθώς πάνω στον καυγά ο 55χρονος πατέρας πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 26χρονο γιο του.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...