Κούγιας: Αποκαταστάθηκε στο μεγαλύτερο βαθμό το «έγκλημα»

Μοιραστειτε το

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας, τόνισε πως «αποκαταστάθηκε στο μεγαλύτερο βαθμό το έγκλημα που έστησαν τα γνωστά πλέον σε όλους πρόσωπα του βρώμικου παρασκηνίου της ΕΠΟ».

Η αναφορά του έχει να κάνει με την ανάκληση των δελτίων δέκα ποδοσφαιριστών που απέκτησε η ΠΑΕ ΑΕΛ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η οποία ανακοινώθηκε μερικές ώρες πριν τον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Έλληνας νομικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι που δεν διεξήχθη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής το περασμένο Σάββατο (6/2) κι ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ κλήθηκε σε απολογία επ’ αυτού την ερχόμενη Παρασκευή (12/2, 12:00) από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας.

Οι «βυσσινί» κινδυνεύουν να χάσουν το παιχνίδι στα χαρτιά με 0-3, καθώς και με πρόστιμο ύψους 8.000 έως 40.000 ευρώ. Την ίδια ημέρα θα εκδικαστεί και η ένσταση που έχει καταθέσει από την πλευρά της η Λαμία για αντικανονική μη τέλεση του αγώνα.

«Το παιχνίδι με τη Λαμία θα επαναληφθεί οπωσδήποτε, όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν, δυστυχώς ελάχιστοι από αυτούς και στη Λάρισα, θα κλάψουν πολύ πικρά και θα είναι εκτεθειμένοι απέναντι στους αγνούς οπαδούς μας και στην ιστορίας μας για όλη τους τη ζωή» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο κ. Κούγιας.

«Θα επαναλάβω ότι όποιος προσπάθησε να μου κάνει κακό στο ποδόσφαιρο, χωρίς να τον πειράξω, εξαφανίσθηκε και ποδοσφαιρικά και κοινωνικά και καταστράφηκε και οικονομικά, στην κυριολεξία “πέθανε”».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...