Κουκοδήμος: “Η Κατερίνη έτοιμη για έμπρακτη υλική και ηθική συμπαράσταση προς τους σεισμόπληκτους της Σάμου” – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα λύπης και τη διάθεση αλληλεγγύης των δημοτών της Κατερίνης προς τους πληγέντες κατοίκους του νησιωτικού Δήμου Σάμου, τόσο ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος που, από την πρώτη στιγμή, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Σάμου, όσο και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του, εξέφρασαν τη βαθιά λύπη τους για τις καταστροφές που προκλήθηκαν, ενώ διαβεβαίωσαν και τη διάθεσή τους για έμπρακτη υλική και ηθική συμπαράστασή τους προς τους σεισμοπαθείς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουκοδήμος επικοινώνησε άμεσα με τον Δήμαρχο Σάμου και αφού του εξέφρασε τη λύπη του για τις καταστροφές που έχουν προκληθεί καθώς και για τον θάνατο των δύο νέων εξαιτίας του ισχυρού σεισμού, ζήτησε από τον Δήμαρχο Σάμου να τον πληροφορήσει για συγκεκριμένεςανάγκες που αντιμετωπίζουν οι σεισμόπληκτοι αυτές τις ώρες.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ, ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

«Σε επικοινωνία που είχα με τον Δήμαρχο Σάμου, αφού του εξέφρασα τη λύπη μου και την αλληλεγγύη του Δήμου μας προς τους σεισμόπληκτους δημότες του νησιού, καθώς επίσης και τα συλλυπητήριά μου και τα συλλυπητήρια όλων μας για τον θάνατο των δύο παιδιών, ζήτησα από τον συνάδελφο Δήμαρχο να μας πει τι συγκεκριμένες ανάγκες έχουν τώρα οι σεισμόπληκτοι του νησιού. Δήλωσα δε ότι εμείς εδώ στην Κατερίνη είμαστε έτοιμοι για να συνδράμουμε με οποιονδήποτε εφικτό τρόπο, υλικά και ηθικά», δήλωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

Ο Δήμαρχος του νησιού αφού ευχαρίστησε τον κ. Κουκοδήμο για την επικοινωνία και για το ενδιαφέρον του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναζήτησης βοήθειας ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες που θα καταγραφούν.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, Θεοφάνης Τερζόπουλος, πριν από την έναρξη συνεδρίασης του πρόσφατου Δ.Σ. προχώρησεσε μια σύντομη δήλωση, αλληλεγγύης του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτών προς τους σεισμόπληκτους του νησιού: «Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες αυτών των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους από τον ισχυρό σεισμό. Ας ευχηθούμε να είναι εύκολη (χωρίς πολλές γραφειοκρατίες) η διαδικασία για την αποκατάσταση των ζημιών σε όσων οι κατοικίες έχουν υποστεί καταστροφές από τον σεισμό», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τερζόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε, εκφράστηκε η αλληλεγγύη και η διάθεση για έμπρακτη συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Σάμου.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα