Κορωνοϊός – ΠΟΕΔΗΝ: Στον Ευαγγελισμό 56 ασθενείς Covid – Στο 70% η πληρότητα ΜΕΘ

Μοιραστειτε το

«Ο κορωνοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις ούτε σε αξιοσέβαστους ιερωμένους» υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος αναφορικά με τα σχόλια που έχει δεχτεί από αρνητές του κορωνοϊού

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στη ΜΑΦ, που -όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος- τώρα λογίζεται ως ΜΕΘ.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, διευκρινίζει ότι η συγκεκριμένη ΜΑΦ άδειασε για να γίνουν επισκευές, προκειμένου να μετατραπεί σε κανονική ΜΕΘ, αλλά λόγω κορωνοϊού επανέφεραν τον προηγούμενο εξοπλισμό της.

«Στην εν λόγω ΜΕΘ ο Αρχιεπισκοπος είναι ο πρώτος ασθενής που νοσηλεύεται μετά την επαναλειτουργία της», σημειώνει ο κ. Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, 31 είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στις 44 ΜΕΘ-COVID, που σημαίνει ότι η πληρότητα βρίσκεται στο 70%.

«Ο Ευαγγελισμός νοσηλεύει 56 περιστατικά κορωνοϊού και όσα σταθεροποιούνται διακομίζονται σε νοσοκομεία covid (Παμακάριστος, Αμαλία Φλέμινγκ). Στον Ευαγγελισμό συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος και στον πέμπτο όροφο ο ιερέας συνοδός του, που βρέθηκε και αυτός θετικός στον κορωνοϊό. Και οι δύο σε πολύ καλή κατάσταση», καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...