Κορωνοϊός: Ο στρατός στήνει σκηνές στο Νοσοκομείο Βόλου για τεστ και βραχείες νοσηλείες

Μοιραστειτε το

Στρατιωτικές σκηνές στο προαύλιο του Νοσοκομείου Βόλου τοποθετούνται από το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να εξυπηρτετούνται εκεί βραχείες νοσηλείες και τεστ κορωνοϊού, καθώς οι δυνατότητες του νοσοκομείου έχουν εξαντληθεί. 

Σύμφωνα με το magnesianews, οι σκηνές -που έχουν στηθεί μπροστά από την είσοδο των επειγόνων περιστατικών- θα χρησιμοποιηθούν για τη λήψη επιχρισμάτων από τους πολίτες, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί ο χρόνος αναμονής τους υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες και να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το Νοσοκομείο Βόλου δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα μεγάλη πίεση, καθώς πλέον νοσηλεύονται τουλάχιστον 105 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ η Καρδιολογική Κλινική μετατρέπεται σε κλινική για περιστατικά Covid-19.

Όπως μεταδίδει το e-thessalia, τρία ακόμη άτομα που είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Πρόκειται για μια γυναίκα 81 ετών που πέθανε στις 4 σήμερα τα ξημερώματα και δυο ακόμη άνδρες που κατέληξαν το βράδυ της Κυριακής, έναν 76χρονο και έναν 74χρονο.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...