Κορωνοϊός: Νοσοκόμα υπερηφανεύτηκε ότι έσπασε την καραντίνα – Μάλλον δεν φανταζόταν τη συνέχεια

Μοιραστειτε το

Μία νοσοκόμα, η οποία υπερηφανεύτηκε μέσω TikTok ότι έσπασε τους κανόνες περιορισμού κατά της πανδημίας έχασε τη δουλειά της στο ογκολογικό τμήμα νοσοκομείου του Όρεγκον, όπου εργαζόταν.

Στο βίντεο που ανέβασε, η Άσλει Γκρέιμς φοράει ακόμη τη στολή της νοσοκόμας και το στηθοσκόπιό της, ενώ προσποιείται ότι ουρλιάζει διαβάζοντας μια λεζάντα που γράφει: «Όταν οι συνάδελφοί μου ανακαλύψουν ότι ακόμη ταξιδεύω, δεν φοράω μάσκα όταν είμαι έξω και φέρνω παιδιά στο σπίτι να παίξουν με τα δικά μου».

Το βίντεο ανέβηκε στις 27 Νοεμβρίου και έγινε αμέσως viral. Εκτός από viral όμως έγινε και η αφορμή για να χάσει τη δουλειά της καθώς αμέσως μετά την έκταση που πήρε το θέμα, τέθηκε σε παύση.

Μετά από αυτό, η ίδια κατέβασε το βίντεο, ωστόσο κυκλοφορεί ακόμη στο TikTok από τουλάχιστον έναν ακόμη χρήστη.

Σε δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στο Facebook, το νοσοκομείο όπου εργαζόταν, το Salem Health, δήλωσε ότι η Γκρέιμς «επέδειξε υπεροπτική αμέλεια απέναντι στη σοβαρότητα αυτής της πανδημίας και αδιαφορία απέναντι στη φυσική απόσταση και τα μέτρα προστασίας εκτός εργασίας».

Αν και υπογράμμισε ότι η νοσοκόμα δεν εργάζεται πλέον στο νοσοκομείο, απέφυγε να διευκρινίσει αν παραιτήθηκε ή απολύθηκε.

Η ίδια η νοσοκόμα σε δική της ανάρτηση υποστηρίζει ότι δεν απολύθηκε από το νοσοκομείο, αλλά ότι κάνει χρήση της άδειάς της. Παραδέχεται ωστόσο ότι εστιάζει πλέον «στο επόμενο κεφάλαιο», την επιστροφή στο σχολείο.

Το Όρεγκον γνώρισε αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 τις τελευταίες εβδομάδες, σημειώνοντας νέα ρεκόρ στον αριθμό των λοιμώξεων.

Η κομητεία Marion, όπου εδρεύει το Salem Health, είχε μερικούς από τους υψηλότερους αριθμούς κρουσμάτων στην πολιτεία.

Σύμφωνα με το δίκτυο του νοσοκομείου, αυτή τη στιγμή έχει 47 άτομα σε καραντίνα, και 176 εργαζόμενοι από τους περίπου 5.200 έχουν διαγνωστεί θετικοί στην Covid-19.

A nurse who bragged about breaking Covid-19 rules on TikTok has lost her job, by Konstantin Toropin, Allen Kim and Leah Asmelash, CNNi

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...