Κορονοϊός: Τι συμπτώματα παρουσιάζει ο Ντόναλντ Τραμπ

Μοιραστειτε το

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παρουσιάζει «ήπια συμπτώματα» της νόσου Covid-19, αφότου αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ, προσβλήθηκαν από την ασθένεια, ανέφερε ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, όπως μεταδίδουν το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press και η εφημερίδα New York Times.

«Δεν έχει μονάχα υψηλό ηθικό, αλλά επίσης πολλή ενέργεια», είπε ο προσωπάρχης του Μαρκ Μιντόους, εκφράζοντας την «αισιοδοξία» του σχετικά με την «ταχεία ανάρρωση» του προέδρου των ΗΠΑ. Ο Μίντοους, που δεν φορούσε μάσκα την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από τον Λευκό Οίκο, διευκρίνισε πως το τεστ του βγήκε αρνητικό στον νέο κορονοϊό.

Από την πλευρά της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα πως αισθάνεται «καλά», παρά τα «ήπια συμπτώματα», που έχει παρουσιάσει και ελπίζει στην άμεση ανάρρωση για εκείνη και τον σύζυγό της. «Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μας στέλνετε. Έχω ήπια συμπτώματα, όμως αισθάνομαι γενικά καλά. Ανυπομονώ για την ταχεία ανάρρωση», έγραψε στο Twitter.

Αρνητικοί στον κορονοϊό ο 14χρονος γιος του Αμερικανού προέδρου Μπάρον Τραμπ, η Ιβάνκα Τραμπ, ο Τζάρεντ Κούσνερ

Αρνητικά στον νέο κορονοϊό βγήκαν τα τεστ της κόρης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα Τραμπ, και του συζύγου της Τζάρεντ Κούσνερ, έγινε γνωστό από μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter η βοηθός του Λευκού Οίκου Καρολίνα Χάρλεϊ. Αρνητικές ήταν και οι εξετάσεις του γιου των Ντόναλντ και Μελάνιας Τραμπ, Μπάρον, ηλικίας 14 ετών, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

«Ο Μπάρον ήταν αρνητικός και έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για να διασφαλιστεί ότι θα είναι ασφαλής και σε καλή υγεία», είπε η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος τύπου της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...