Κορονοϊός: Έκτακτες ανακοινώσεις από Μητσοτάκη, παρουσία Τσιόδρα – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού θα πραγματοποιήσει αύριο (5/11) το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε έκτακτες ανακοινώσεις σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού θα προχωρήσει αύριο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ενώ στην ενημέρωση θα συμμετάσχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Σημειώνεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και των λοιμωξιολόγων, κατά την οποία εξετάστηκαν τα νέα δεδομένα αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, με φόντο την δραματική αύξηση των νέων κρουσμάτων κορονοϊού, που καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα, αλλά και την αύξηση στον αριθμό των διασωλημένων ασθενών, γεγονός που επιβαρύνει το σύστημα Υγείας.

Ανοικτό θεωρείται το ενδεχόμενο ενός lockdown στην Αττική, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται και το ενδεχόμενο να απαγορευθούν οι μετακινήσεις από και προς τις «κόκκινες» περιοχές προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα