«Κοπέλα της διπλανής πόρτας και όχι αφέντρα» λέει ο δικηγόρος της γυναίκας που κατήγγειλε ο Lamanif | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στην αντεπίθεση περνάει η 30χρονη που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, στο πλαίσιο της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. μετά την έγκληση που κατέθεσε ο 24χρονος ράπερ Λάμπρος Μανιφάβας, γνωστός ως Lamanif.

Η 30χρονη την οποία ο Lamanif κατηγορεί ότι διέρρευσε ροζ βίντεο με προσωπικές του στιγμές και τον εκβίασε, αφέθηκε ελεύθερη μετά τη σύλληψή της μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπισή της, Μιχαήλ Βέρρος, με δήλωση του τονίζει ότι η νεαρή γυναίκα δεν είναι «αφέντρα» όπως την αποκαλεί ο νεαρός ράπερ και δεν υφίσταται κάποιο κύκλωμα, ενώ όπως υποστήριξε, η 30χρονη τον απομάκρυνε από τη ζωή της όταν κατάλαβε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 30χρονης, το βίντεο τραβήχτηκε με τη συναίνεση του Lamanif και το μόνο που η ίδια αναγνωρίζει ως λάθος της είναι το γεγονός ότι το παραχώρησε σε φίλο της. Ο κ. Βέρρος μάλιστα κάνει λόγο για προσπάθεια του νεαρού ράπερ να κερδίσει δημοσιότητα.

Η δήλωση του δικηγόρου

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση της εντολέως μου, όσον αφορά γεγονότα τα οποία έχουν διαρρεύσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έπειτα από συνεχόμενες επιθέσεις που δέχεται από τον κ. Lamanif, ο οποίος καταθέτει συνεχώς ψευδή περιστατικά, δημιουργώντας κλίμα προς όφελός του και για λόγους δημοσιότητας.

Αρχικά, η εντολέας μου δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές για κανένα λόγο, σε αντίθεση με τον μηνυτή της, κ. Μανιφάβα, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλάκις τις αρχές και έχει διωχθεί ποινικά για πολλές υποθέσεις.

Η εντολέας μου είναι μια απλή κοπέλα, εργαζόμενη, κοπέλα της διπλανής πόρτας, δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτηρισμό ”αφέντρα”, δεν έχει τέτοιου είδους σεξουαλικές προτιμήσεις, σε αντίθεση με τον κ. Μανιφάβα, ο οποίος αποκλειστικά ικανοποιείται με αυτό τον τρόπο και για τον λόγο αυτό τον απομάκρυνε από την ζωή της.

Η ολιγοήμερη σχέση της με το συγκεκριμένο άτομο έλαβε χώρα περίπου πριν από ένα έτος, όπου μετά τη γνωριμία της μαζί του, τον φιλοξένησε στην οικία της για λίγες ημέρες έως ότου διαπίστωσε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, απογοητεύτηκε και εκτός από ακόμα μια φορά που βρέθηκε μαζί του, περίπου το Πάσχα του 2020, έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία.

Η βιντεοσκόπηση κάποιων ερωτικών στιγμών τους, έγινε κατόπιν παράκλησης του κ. Μανιφάβα, όπως επίσης η κατοχή του βιντεοληπτικου υλικού από αυτήν, ήταν έπειτα από την σύμφωνη γνώμη του. Ποτέ δεν εκβίασε τον κ. Μανιφάβα, δεν υπάρχει ουδέν κύκλωμα εκβιασμού και όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι τεράστια ψεύδη, για τα οποία όταν λάβουμε γνώση της δικογραφίας, θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη εναντίον του.

«Μετάνιωσε που έδωσε το βίντεο σε παιδικό της φίλο»

Το μοναδικό λάθος που πράγματι έκανε η εντολέας μου κι έχει μετανιώσει γι’ αυτό, ήταν ότι από απερισκεψία και έπειτα από πίεση, παραχώρησε το επίμαχο βίντεο σε παιδικό φίλο της, τονίζοντας ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δημοσιευτεί είτε να παραχωρηθεί σε άλλο πρόσωπο, πράγμα που δυστυχώς δεν έγινε και κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τα γεγονός αυτό για προσωπικούς τους λόγους.

Σήμερα, έπειτα από την προσαγωγή της, παρέδωσε όλα τα στοιχεία που της ζητήθηκαν στην αστυνομία, αποδεικτικά στοιχεία που είναι αρκετά και θα προσκομίσουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον, από τα οποία προκύπτουν όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί της και αναμένουμε την επεξεργασία τους ώστε να διαπιστωθεί η αλήθεια» δήλωσε ο δικηγόρος της μιλώντας στο protothema.gr

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα