Κοντονής για ΣΥΡΙΖΑ: Με «πυροβολούν» αντί να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη

Μοιραστειτε το

Νέο χτύπημα εναντίον των πρώην συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Σταύρο Κοντονή μετά τη διαγραφή του αφού σε συνέντευξή του καλεί το κόμμα να αναλάβει την πολιτική ευθύνη αντί να «πυροβολεί» τον ίδιο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος, τόνισε πως «ουδέποτε έκανα αναπαραγωγή των ισχυρισμών της ΝΔ» ενώ επέμεινε στα περί «σταλινισμού» και συκοφαντιών από την Κουμουνδούρου.

«Πώς το κόμμα στο οποίο ανήκα μέχρι πρότινος λαμβάνει ότι είπα εγώ, κάτι που είπε η Νέα Δημοκρατία, αυτό είναι το περίεργο» σημείωσε, εξηγώντας ότι ο ίδιος αναφέρθηκε μόνο στο ζήτημα των ποινών που προέβλεπε ο Ποινικός Κώδικας που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν γνωρίζω ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν την επίθεση και ούτε μ’ ενδιαφέρει να το μάθω» υπογράμμισε, αναφορικά με τα «πυρά» που δέχτηκε από την Κουμουνδούρου, για να προσθέσει: «Αν θέλουμε να φτιάξουμε κόμμα σοβιετικού τύπου, εμένα αυτό δεν μ’ αφορά».

«Εγώ στο κόμμα μου δεν έχω κάνει λογαριασμό» συνέχισε. «Το λέω στην Κεντρική Επιτροπή και… τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι ουδέποτε κλήθηκε από το κόμμα του να κάνει τον απολογισμό της θητείας του σε δύο υπουργικές θέσεις.

«Αν είναι αλήθεια αυτά που λέω, πρέπει να γίνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Αντ’ αυτού, “πυροβολούμαι” εγώ» συμπλήρωσε ο κ. Κοντονής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα-«βόμβα»: Μόνο οι μισοί Έλληνες θα έκαναν το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...