Κοινή αποστολή ΕΟΔΥ και Ομάδας Αιγαίου επισκέφθηκε την Αμοργό

Μοιραστειτε το

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και η Ομάδα Αιγαίου στο πλαίσιο του 26ου Διάπλου του Αιγαίου Πελάγους, επισκέφθηκαν την Αμοργό το απόγευμα του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου 2020 και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους του νησιού.

Η κοινή αποστολή που επισκέφθηκε το νησί αποτελείτο από ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του ΕΟΔΥ, εθελοντές γιατρούς και μέλη της Ομάδας Αιγαίου.

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ για τον covid-19 και προληπτικές ιατρικές εξετάσεις από την Ομάδα Αιγαίου σε τρεις ειδικότητες, καρδιολόγο, οφθαλμίατρο και πνευμονολόγο. Παράλληλα, τονίστηκε η αξία της τήρησης των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, ώστε να διατηρηθεί στην Αμοργό το θετικό υγειονομικό αποτύπωμα.

Η προσφορά της Ομάδας Αιγαίου προς την Αμοργό άλλα και όλα τα νησιά μας είναι πολύ μεγάλη και διαχρονική και τονίστηκε στο ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Αμοργού, Λευτέρη Καραΐσκου.

Επίσης ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις Diasino Studios και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, Villa Katapoliani, Anna Studios, Hermes Rent a Car, Thomas Appartments καθώς και την ΕΔΟΚ Αμοργού, την Λέσχη Γαστρονομίας και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Αμοργού που συνεισέφεραν στην υποδοχή και φιλοξενία των μελών της Αποστολής.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα