Κλειστή η Αθηνών- Σουνίου λόγω ρωγμής στο βράχο στη γέφυρα του Καραμανλή

Μοιραστειτε το

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στις 8 μ.μ. και για 15 ημέρες στο ρεύμα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Αθηνών -Σουνίου με κατεύθυνση το Σούνιο λόγω απαιτούμενων εργασιών για την αποκατάσταση σοβαρών βλαβών που εντοπίστηκαν στη σήραγγα «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή).

Μετά από σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής η Γενική Διεύθυνση Έργων και Υποδομών της Περιφέρεια Αττικής προχωρά στις παρακάτω  έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 

  • Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας της Ε.Ο.91 από Αθήνα προς το Σούνιο, στο οδικό τμήμα αυτής που περιλαμβάνει την περιοχή της σήραγγας «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή) και καταλήγει στο Σούνιο.
  • Η προσπέλαση διερχόμενων επί της Ε.Ο.91 οχημάτων προς το αποκλεισμένο οδικό τμήμα της Λ. Αθηνών-Σουνίου, θα διεξάγεται μέσω του οδικού άξονα Λ. Ευελπίδων -Ν. Παπαγιανόπουλου (οικισμός Κίτσι) -Λ. Αγ. Μαρίνας. 
  • Για την έγκαιρη ενημέρωση και καθοδήγηση των οδηγών στον προτεινόμενο εναλλακτικό οδικό άξονα, έχει εγκατασταθεί σχετική σήμανση σε κρίσιμους οδικούς κόμβους “ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ” και “YABANAKI”. 

Για τις προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προγραμματίζεται η συνεχής αναγραφή σχετικών μηνυμάτων στις Πινακίδες Μεταβλητών Μηνυμάτων των οδικών αρτηριών της Περιφέρειας Αττικής, ενώ θα αναρτηθεί και σχετικός χάρτης στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας. 

 Δείτε αναλυτικά την κίνηση στους δρόμους εδώ.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...