Κλειστά τη Δευτέρα τα σχολεία στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση

Με απόφαση του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τους αρμόδιους  φορείς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Α΄βαθμιας και Β΄βαθμιας Εκπαίδευσης, τη Δευτέρα 15.02.21  τα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας.

Το μέτρο αφορά όλες τις σχολικές μονάδες που λειτουργούν με δια ζώσης μαθήματα, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Παιδικούς Σταθμούς, όπως επίσης και τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής, ενώ η εκπαιδευτική διαδικασία ΔΕΝ διακόπτεται, αλλά θα πραγματοποιείται μέσω τηλεκπαίδευσης, όπως προβλέπεται στο ΦΕΚ 4264 της 30/09/20.

Για τη λήψη της απόφασης συνεκτιμήθηκαν οι καιρικές συνθήκες και ο επερχόμενος παγετός που αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καθώς και οι συνθήκες λειτουργίας των σχολείων λόγω του κορωνοϊού, όπου απαιτείται αερισμός των αιθουσών με ανοιχτά παράθυρα, κάτι που δεν είναι εφικτό να συμβεί με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Τα δεδομένα και η κατάσταση θα επανεκτιμηθούν εκ νέου αύριο, Δευτέρα 15.02.21, προκειμένου να ληφθεί απόφαση σχετικά με το τι θα ισχύσει την Τρίτη 16.02.21.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα