Κλείνουν τα δικαστήρια της Μυτιλήνης εξαιτίας κρουσμάτων Covid-19

Μοιραστειτε το

© Piotr Adamowicz | Dreamstime.com

Αναστολή λειτουργίας για μια εβδομάδα καθώς εντοπίστηκαν δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου.

Σε σχετική πράξη της Προέδρου Πρωτοδικών Μυτιλήνης αναφέρεται ότι βρέθηκαν δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου μεταξύ των υπαλλήλων της Εισαγγελίας και ένα στους υπηρετούντες Εισαγγελικούς λειτουργούς. Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό site, stonisi.gr, σε υποχρεωτικό κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκαν δυο ακόμα Εισαγγελικοί λειτουργοί στενές επαφές με τον ασθενή λειτουργό της Εισαγγελίας.

Χρηστικές πληροφορίες

  • Το Πρωτοδικείο για το διάστημα αυτό θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας ενώ από τις εργασίες της γραμματείας, θα γίνονται μόνον οι καταθέσεις προτάσεων αντίκρουσης της νέας τακτικής διαδικασίας.
  • Οποιοδήποτε επείγον αίτημα θα εξετάζεται κατά περίπτωση από τον Πρόεδρο Υπηρεσίας και εφόσον συντρέχει σπουδαίος λόγος  ώστε να αντιμετωπισθεί άμεσα. Για όλα τα παραπάνω οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Πρωτοδικείου στο 2251022518.
  • Προσωρικές διαταγές που έχουν χορηγηθεί σε αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είναι προσδιορισμένες προς εκδίκαση παρατείνονται με απόφαση του Προέδρου Υπηρεσίας.
  • Η Δημοσίευση των αποφάσεων θα πραγματοποιείται με ηλεκτρονική μορφή.
  • Οι ανακριτικές πράξεις θα διενεργούνται μόνο εφόσον αφορούν αυτόφωρα κακουργήματα. Αυτόφωρα πλημμελήματα θα εκδικάζονται μόνο με κατηγορούμενο ο οποίος κρατείται δυνάμει των διατάξεων περί αυτόφωρης διαδικασίας.
  • Η εκδίκαση των τακτικών υποθέσεων που έχουν προσδιορισθεί για το διάστημα που θα είναι κλειστές οι Υπηρεσίες του Δικαστηρίου δεν θα πραγματοποιηθούν  και θα προσδιορισθεί νέα ημερομηνία εκδίκασής τους.
  • Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει και το Ειρηνοδικείο Μυτιλήνης. Από τις εργασίες της γραμματείας θα εξυπηρετούνται μόνο επείγουσες περιπτώσεις κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2251022520 και 2251047955 και Πταισματοδικείο 22510225119

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...